Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot 607 2.7HDI 150Kw. Během jízdy se mi 2x až3x za den z obrazí hláška a kontrolky co jsou na fotkách. Jak vypnu motor a znovu nastartuji tak vše zmizí. Nevíte kde je chyba? Děkuji za odpovědi.

WP_20170603_21_36_41_Pro.jpg

WP_20170603_21_37_24_Pro 1.jpg

WP_20170603_21_37_43_Pro.jpg

Odesláno (upraveno)

Nefunguje když jej zapnu tak mi svítí červeně a mám dojem že se mi to stává při sešlápnutí brzdového pedálu.

Upraveno uživatelem tomanino42
  • O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Ja som mal 2krat tuto hlasku.Raz ked bol zly ten spominany spinac na brzdovom pedali a raz senzor abs pri kolese.ale vtom pripade ak nefunguje pritom tempomat tak skor brzdovy spinac.

• O 2 týdny později...
Odesláno

A když se to občas rozsvítí a tempomat přitom funguje a normálně to jede(můj případ)?Na starém peugeotu byl v háji kroužek na levém předku.Tenkrát taky fungoval tempomat,ale svítilo to furt

Odesláno

Takže se snímačem pod brzdovým pedálem to nemá nic společného,pokud funguje tempomat?Předpokládám,že ty snímače jsou na každém kole.Tak snad bude v háji jen jeden:D

Odesláno

V servisu je změřili, vadné byly oba, po výměně je vše OK.  O snímači pod brzdou nebyla řeč. Tempomat  fungoval a i nyní funguje.

• O 2 týdny později...
  • O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...