Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,chtěl bych nám udělat menší relamu,snad mě za to neukamenujete a nikdo mě to tady nesmaže;)!Takže jedná se o to,že u nás není pořádný funkční klub o peugeotech 205,tak sme se s Mardou rozhodli že se něco takovýho pokusíme vybudovat.Většina věcí už je v provozu,diskuse perfektně funguje,takže se můžete registrovat:mrk!V brzké době plánujem nákup serveru,po čemž bude možné se i samovolně zaregistrovat mezi členy a do ID si přiložit i fotky svého auta s popisem;)...ted to jde také,ale jde to pouze když napíšete Mardoj na icq nebo mail(je to v kontaktech) takže tady je link http://www.peugeot205club.own.cz :papa

[upravil dne 14/1/06 Crack]

Odesláno
Původně zaslal: lexa

2 crack: Připiš mě tedy mezi členy a napiš mi prosím co to obnáší. těch 205 už je tak málo.:myslim:o:D:mrk:cool:

mohl by jsi prosímtě napsat na tenhle mail SantaJezisek@seznam.cz co tam chceš všechno mít napsaný a poslat fotky?díky;)
Odesláno
Původně zaslal: lexa

2 crack: Připiš mě tedy mezi členy a napiš mi prosím co to obnáší. těch 205 už je tak málo.:myslim:o:D:mrk:cool:

a v diskusi už seš registrovanej?tam si to musíš dát sám;)
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Aj tož musíš napsat Crackovi nebo Mardovi, a oni Tě tam už regnou. Fotky jim pošleš nebo je přetáhnou a údaje taky.

Až bude novej web, budem se registrovat už sami

• O 2 měsíce později...
  • O 1 rok později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

regněte se do fóra, a tam se domluvte, já to na starosti nemám:super

klidně tam přijď i s xl, tady jseš ve fóru taky s tímto autem...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...