Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

lidicky vy nekdo od keryho roku se plechy 205 zinkolvaly,88 byla modernizace ale nevim jestli i co se tyce povrchove upravy kar.,obcas narazim na auto z roku 88 a pisou ze to ma pozink karoserii,ale ja bych rek ze se zinkovalo az od 90 roku.

diky

Odesláno

V roce 88 se to začalo zinkovat,ale bylo to někde v půlce roku,takže sou modely roku 88,kdy kastle zinkovaná není(maj starou palubku) a sou i takový že zinkovaná je(nová palubka...víc rozdílů mě ted nenapadá),každopádně na konci roku 90 se začly dělat nový modely,co maj i hezčí zadní lampy,přední bílý blinkry už všechny byli stříkačky atd.:papa

Odesláno

Jinak já mám rok 94 a prý to má ještě najakou povrchovou upravu a ta kastle měla 10 let záruku:o v servisce sem k tomu dostal i plo papírů,ale už to bude dva roky co je to propadlý:D

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Jinak já mám rok 94 a prý to má ještě najakou povrchovou upravu a ta kastle měla 10 let záruku:o v servisce sem k tomu dostal i plo papírů,ale už to bude dva roky co je to propadlý:D

jj, mělo by to být cosi jako plast mezi pozink a lak, jenak ochrana jednak aby držela barva :papa

Odesláno

Mě je v celku jedno od kterýho roku začali zinkovat......hlavně že mi moc nerezne kastle:D.

Ale byl to dobrej nápad, vemte si např Fávíka, ty reznou před očima.:mrk:D

Odesláno

mam 87 a taky je zinkova kdy srovnam oply a skodovky z tech let tak sou to hromady rzi tady na ty 205 je akorat par skvrek nad blatnikem pac to tam nakej kokot odrel

Odesláno
Původně zaslal: MartyAA

Divné Vám to možná přijde, ale je to tak.. Mám peu 205 Lacoste r.v. 1985 třídvéřko a je to pozink. Jediné co rezaví je spoj dole u dveří (práh).

85 nemůže bejt pozinkovaná;) no může,aleda by byla měněná kastle:papa
Odesláno

no já bych řek ten rok 88. Táta kupoval 87, stará přístrojovka, ale taky mu pak i říkali, že to auto je omlazený, že to bude nějaká 85 a už tenkrát (cca 98) to bylo trošku načatý,ale jenom trošičku, že to nebylo skoro vidět. Táta to vzal s úmyslem, že to je pozink, že to vydrží.......auto je sežraný, při loňské přestavbě nám říkal automechanik, že měl štěstí, že se mu to nerozpadlo.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...