Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud neznáš kód tak máš smolíka. Snad jedině sehnat ŘJ ke stejnýmu motoru ke který znáš kód. Přehodíš jednotky vy?ukáš kód a mělo by to jet. Ale něco jsem zaslech že je několik druhů klávesnic tak těžko říct jestli se to bude snášet. :myslim

Odesláno

pokud muj kamos nekecal tak a auto je papirove v poradku a je koupeno v cr u pazouta tak ten kod defakto vis!!!jinak mas asi smolika!

Odesláno

Ono jde o to že prostě každý nový auto mělo tzv. prvotní kód (1111). Jakmile ho majitel změnil a zapoměl tak už mu ani servis nepomohl. Mám za to že to takhle funguje a v manuálu to jen potvrzují.

Odesláno

tak to se bavime o necem jinem,tenhle kod maj v nejaky databazi,mel by bejt jen trimistny,tim kodem ze odblokuje to zablokovani a vlozis novej kod imobilizeru!!!

Odesláno

Tak mi vysvětli proč do manuálu píšou že při ztrátě kódu je zprovoznění velmi složité a nákladné. Kdyby to bylo tak jednoduchý jak píšeš tak by asi napsali \"vyhledejte servis peugeot\". :myslim

Odesláno

hele ja fakt nevim,nechci se s tebou hadat,kazdopadne je to nakladne a jeste potrebujes plno papiru!!!snad i kupni smlouvu!!!kecali jsme jen pres icg,ale az s nim budu mluvit normalne,tak to poradne proberem a ja dam pak vedet!!

Odesláno

asi pred rokem jsem dovezl bourany Saxo, teda vrak saxa a prijeli si pro to z vrakoviste. melo to kalkulacku a typek si do toho sedl, neco porad mackal a najednou ejhle....... motor sel natocit...... TAKZE TO JDE :myslim:myslim :o ---- jenom nevime jak!! :D:D

Odesláno

Ahoj kluci tak jsem to nakonec dal přes známého do servisu a oni mě to odblokovali trvalo to 14 dní a stálo to cca 3000 kč připojí se to k nějaké chytré mašince a ona skouší kódy až na něj příjde.Jinej spůsob opravdu není ptal jsem se na to dám vědět jestli na něco příjdu zatím :super:super:super:super:papa:papa:papa

[upravil dne 30.1.06 Sirup]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...