Dave_k Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Pokud neznáš kód tak máš smolíka. Snad jedině sehnat ŘJ ke stejnýmu motoru ke který znáš kód. Přehodíš jednotky vy?ukáš kód a mělo by to jet. Ale něco jsem zaslech že je několik druhů klávesnic tak těžko říct jestli se to bude snášet. Citovat
oni Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 pokud muj kamos nekecal tak a auto je papirove v poradku a je koupeno v cr u pazouta tak ten kod defakto vis!!!jinak mas asi smolika! Citovat
Dave_k Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Ono jde o to že prostě každý nový auto mělo tzv. prvotní kód (1111). Jakmile ho majitel změnil a zapoměl tak už mu ani servis nepomohl. Mám za to že to takhle funguje a v manuálu to jen potvrzují. Citovat
oni Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 tak to se bavime o necem jinem,tenhle kod maj v nejaky databazi,mel by bejt jen trimistny,tim kodem ze odblokuje to zablokovani a vlozis novej kod imobilizeru!!! Citovat
Dave_k Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Tak mi vysvětli proč do manuálu píšou že při ztrátě kódu je zprovoznění velmi složité a nákladné. Kdyby to bylo tak jednoduchý jak píšeš tak by asi napsali \"vyhledejte servis peugeot\". Citovat
oni Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 hele ja fakt nevim,nechci se s tebou hadat,kazdopadne je to nakladne a jeste potrebujes plno papiru!!!snad i kupni smlouvu!!!kecali jsme jen pres icg,ale az s nim budu mluvit normalne,tak to poradne proberem a ja dam pak vedet!! Citovat
Dave_k Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 OK. Já jen že se tohle už tady párkrát probíralo a tuhle variantu slyším poprvý. Citovat
oni Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 v poho,mam to od syna majitele auto marek v boleslavi!!tak nevim,jeste zjistim vic a pak to sem napisu! Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 asi pred rokem jsem dovezl bourany Saxo, teda vrak saxa a prijeli si pro to z vrakoviste. melo to kalkulacku a typek si do toho sedl, neco porad mackal a najednou ejhle....... motor sel natocit...... TAKZE TO JDE :myslim ---- jenom nevime jak!! :D Citovat
Sirup Odesláno 30. leden 2006 Autor Odesláno 30. leden 2006 Ahoj kluci tak jsem to nakonec dal přes známého do servisu a oni mě to odblokovali trvalo to 14 dní a stálo to cca 3000 kč připojí se to k nějaké chytré mašince a ona skouší kódy až na něj příjde.Jinej spůsob opravdu není ptal jsem se na to dám vědět jestli na něco příjdu zatím :super:super:super:papa:papa:papa [upravil dne 30.1.06 Sirup] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.