czer.t Odesláno 13. leden 2006 Odesláno 13. leden 2006 lidičky....:myslimmá originál anténa na 405 zesilovač??..nějak mi nejdou pořádně naladit stanice,respektive,hrálo to normálně a teď to pořád jen hrabe RDS:grr Citovat
czer.t Odesláno 13. leden 2006 Autor Odesláno 13. leden 2006 konektory tam jsou iso(mám tam rádio z forda typ 2006) hrálo to normálně v poho dneska jsem to bral z dílny po opravě brzd-a nic:bojim ráno mrknu do střechy jestli se neuklepal kabel z antény...ale je tam zesilovač nebo ne?? Citovat
P607Olda Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 Anténa nejde přes ISO. To bude vypadlý konektor antény. Jestlipak ti při opravě brzd nevyměňovali taky nějakou žárovičku v panelu a konektor špatně zasunuli. Nebo že by hýbali anténou na střeše (a ztratilo to kontakt)? Citovat
czer.t Odesláno 14. leden 2006 Autor Odesláno 14. leden 2006 problém vyřešen!!! nějakej ňouma se mi asi snažil odmontovat prut z antény,jsou na něm otisky od kleští... a nepovedlo se mu to, tak se snažil vyšroubovat celý vršek,to mu taky nešlo,.....a při tom urval kabel od antény...:xvul:xvulno tak jsem dal nový svod,co mi kdysi zbyl v garáži a už zase hrajem.... Pažoutu zdar!!! [upravil dne 14/1/06 czer.t] [upravil dne 14/1/06 czer.t] Citovat
vlado1 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 aj mne to neako blbne ale uz by bolo na case tu antenu skontrolovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.