Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky jsem chtěl sehnat origoš, ale bál jsem se, že jeden bude stát alespoň 700,- tak jsem se radši ani neptal

Odesláno

Mám 205 a na zadní mydlič jsem koupil gumičku za 20,- Kč. Při nasazování jsem se sice trochu zmrzačil, ale docela to funguje :D

Nečekal jsem od toho žádný zázraky, ale řekl bych, že to stačí.

Jinak, vepředu mám Noname a za deště fungují docela skvěle. Spíš by mě zajímalo, co lejete do ostřikovačů, protože mi to dělá mapy ....

Odesláno

Neznate v Praze shopik, kde se daji koupit ty Valeo sterace, vzduchovy filtr, a dalsi veci pro Peugeota? BTW, prodava se pack 550+510 steracu (pro 306ku?).

Vetsina kramku (napriklad na Smichove) ma jen veci na Skodovku, maximalne Forda.

Odesláno

FREEMAN:Najeď na : www.autokelly.cz a tam se koukni na kontakt a potom na prodejní sí? a pak si najeď na město který potřebuješ a máš to a Praze je jich dost.

Odesláno

To Freeman: Na vzduchace je dobra Autoprima. Myslim že hlavní sídlo má v Pze. Dělaj i sportovní vzduchace a nebo normaly od Framu. Jo a ty sterace by Ti meli v kazdym obchode dat jaky potrebujes. Rok a pul sem delal na autosluzbe a nebyl problem raminka vybalit a zkompletovat na prani zakaznika. Kdyz je nesezenes napis. Dela to tusim f. Trico nebo tak nejak. Nejak bych Ti je poslal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...