Guest hans Odesláno 28. březen 2003 Odesláno 28. březen 2003 Taky jsem chtěl sehnat origoš, ale bál jsem se, že jeden bude stát alespoň 700,- tak jsem se radši ani neptal Citovat
vix Odesláno 30. březen 2003 Odesláno 30. březen 2003 Mám 205 a na zadní mydlič jsem koupil gumičku za 20,- Kč. Při nasazování jsem se sice trochu zmrzačil, ale docela to funguje Nečekal jsem od toho žádný zázraky, ale řekl bych, že to stačí. Jinak, vepředu mám Noname a za deště fungují docela skvěle. Spíš by mě zajímalo, co lejete do ostřikovačů, protože mi to dělá mapy .... Citovat
Freeman Odesláno 31. březen 2003 Odesláno 31. březen 2003 Neznate v Praze shopik, kde se daji koupit ty Valeo sterace, vzduchovy filtr, a dalsi veci pro Peugeota? BTW, prodava se pack 550+510 steracu (pro 306ku?). Vetsina kramku (napriklad na Smichove) ma jen veci na Skodovku, maximalne Forda. Citovat
Krmy Odesláno 31. březen 2003 Autor Odesláno 31. březen 2003 FREEMAN:Najeď na : www.autokelly.cz a tam se koukni na kontakt a potom na prodejní sí? a pak si najeď na město který potřebuješ a máš to a Praze je jich dost. Citovat
deeper Odesláno 31. březen 2003 Odesláno 31. březen 2003 To Freeman: Na vzduchace je dobra Autoprima. Myslim že hlavní sídlo má v Pze. Dělaj i sportovní vzduchace a nebo normaly od Framu. Jo a ty sterace by Ti meli v kazdym obchode dat jaky potrebujes. Rok a pul sem delal na autosluzbe a nebyl problem raminka vybalit a zkompletovat na prani zakaznika. Kdyz je nesezenes napis. Dela to tusim f. Trico nebo tak nejak. Nejak bych Ti je poslal Citovat
deeper Odesláno 31. březen 2003 Odesláno 31. březen 2003 Jo tady je adresa na tu autoprimu http://www.autoprima.cz/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.