Verticulus Odesláno 16. květen 2017 Odesláno 16. květen 2017 Zdravím všechny mám 407 2.0 Hdi 100KW r.v 08 typ motoru RHR systém vstřikování Delphi .Nechal jsem repasovat vstřiky po namontování se motor klepal jako by šel na 3 válce po té jsem se dozvěděl že se musí zadat nové kódy vstřiků diagnózu doma mám,ale nedařilo se mě je tam zadat měl jsem tu i známého servisáka z Peugeotu se svojí diagnózou a také mu to moc nešlo nakonec se podařilo že motor běží dobře,ale vahazuje chybové kódy P1600 a P12A8 ještě mě doporučil to prohnat po dálnici na 4tis otáček pak pustit plyn a nechat spadnout pod 2tis otáček a tak to udělat několikrát nemáte někdo radu nebo zkušenost??? Citovat
Lada78 Odesláno 16. květen 2017 Odesláno 16. květen 2017 (upraveno) Dostal jsi k vstrikovacum na papire nove kody? Mel jsem stejny problem a jeden vstrik byk i po repasi spatny, vsechny znova na reklamaci. Mozna jsi na tom stejne. Upraveno 16. květen 2017 uživatelem Lada78 Citovat
baffy Odesláno 16. květen 2017 Odesláno 16. květen 2017 Chyba P12A8 hovorí niečo o probléme s tretím vstrekovačom ,tak neviem či nejaké naháňanie po dialnici tomu pomôže a predpokladám ,že po jej odstránení zmizne aj tá druhá.chyba Citovat
Verticulus Odesláno 17. květen 2017 Autor Odesláno 17. květen 2017 Díky za odpověď.Vstřiky mě repasovali ve Slivenci u Prahy dělají i pro značkové servisy papíry s kody jsem dostal i protokoly o zkouškách starých i po opravě - kámoš co dělá v Kladně v peugeotu mě vytiskl nějaké manuály a tam píšou že pořadí válců je od setrvačníku.Už se v tom hrabu několik dní teď, když je motor teplý tak při prvním startu motor chytí divný zvuk běží tvrdě a vyskakují různé chyby např.ESP vypnu motor a hned nastartuji znovu tak běží jak hodinky a jede super kod chyby P1600 je to vše kolem vstřikování ,ale na internetu jsem k tomu nic konkrétního nenašel.Včera se mě povedo do 3 vstřiků kody zadat, ale na první válec ne a ne vždy vyskočí -kodování neni možné-. Vstřiky jsem zkoušel jednotlivě všechny bzučí. Už mě z toho jde hlava kolem Citovat
Verticulus Odesláno 17. květen 2017 Autor Odesláno 17. květen 2017 Supééér díky moc teď se mě potvrdila spojitost vyskakování chyby na ESP a ASR a pedál plynu někdy také špatně reagoval ale po znovu nastartování je vše v pohodě teď ale přijít na to jak dostat kod do 1 vstřikovače u ostatních se mě to povedlo Citovat
Verticulus Odesláno 27. květen 2017 Autor Odesláno 27. květen 2017 Tak kodování vstřiků se podařilo do toho jednoho to nešlo protože v kodech není O ale 0 to jsem netušil a cpal tam O proto to nepobíralo ani ve VIN není O ale vždy 0.Pár dní to jezdilo normálně,ale ted se někdy stane že při nastartování motor žačne kuckat a rosvítí se kontrolka motoru při znovu nastartování je vše v pohodě diagnoza ukazuje chybu kod P 0069 signál tlaku turba a U 1208 závada komunikace s počítačem řízení motoru nebo počítačem rozhraní takční soustavy nevíte někdo podrobněji o co jde jde??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.