Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 16. 5. 2017 at 14:11, ChouLu napsal:

Já mám hasičák v kufru vedle CDměniče v originálním držáku a už jsem ho na ostro zkoušel.. pro mě určitě nejlepší místo, vyběhl jsem, otevřel kufr, vytrhl ho z držáku, vytrhl pojistku a hasil... 

tam jak to mas, je to prikladne a je to ok, ale spousta lidi si to da co nehloubeji do kufru, pak tam maji naklad a misto haseni vyndavaj kufr.... a vsichni vime, ze v pripade zacinajiciho pozaru jde doslova o vteriny :)

před 6 hodinami, parizov napsal:

To byl ale nejspíš opravdu jiný důvod (podhuštěné pneu, štěrk, olej...).

No me se to stalo po desti v cervenci, kdyz uz byla polosucha silnice a asi 24 stupnu a pri obvyklem najezdu v 50 kmh do pripojovaku na dalnici v boleslavi (na suchu bezne 70kmh) mi auto tak klouzlo na zimnich pneu ze jsem zadek mel v pravem jizdnim pruhu a predek v pripojovaku. Jeste ten den jsem ty zimni barumky sel schodit z auta a byl jsem rad, ze v tom pravem jizdnim pruhu na dalnici meli ridici asi spravne obuti........ nicmene i ted na mondeu v lete (srpnu) jsem mel 18palce zimni bridgestony (po puvodnim majiteli) a tam kde me auto hvizdalo a smykalo se ven ze silnice, jela octavka na letnich nexenech jako pribita a v te zatacce me proste ujela..... takze na zaklade mych zkusenosti proste zimni v lete a letni v zimne.... ani nahodou.....

Odesláno

Ne ne a ne. Na pneu mne nenachytas :bojim. Ty mám VŽDY v pořádku. Jen prostě tvrdím ze to těžké Volvo na těch zimních vyplavalo. Ale bavíme se o ostré zatáčce ne o polomeru 100 metrů. 

To jen na vysvětlenou :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...