Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všici , mám problém s čidlem aditiva, dal jsem nový fap, podtlakové čidlo, hadičky, a dolil 1L dpx42, nechal nahrát nový software do řj motoru a vynulovat stav aditiva, ted mi to hlásí chyby

P1435 - system s palivovým aditivem - nesprávná funkce

P1442 - aditivní řídící jednotka ECU

signál nízké urovně aditiva v motorové naftě - trvale

čerpadlo aditiva pro motorovou naftu - přerušovaně

teplota oleje- přijatá informace chybná - trvale

klimatizace ovládání- ryychlost jízdy vozidla -přijatá informace chybná - přerušovaně

obvod vnějšího snimače teploty vzduchu - chyba obvodu - přerušovaně

u nádržky s aditivem konektor 6pin z toho 2 slepý, na odpojeným konektoru jssem mezi plus , mínus naměřil 4,05V, nucená regenerace nejde díky tomu spustit a nerd bych ten fap zabetonoval

mohl by mi prosím někdo z těchto informací poradit co je špatně zda je to na výměnu té nádržky nebo se dá nějak odzkoušet?

a druhý problém je ještě zadní couvačka čidlo jsem dal nový a stejně mi tam nejde proud, ale když rosvítím zadní mlhovky tak mě obě mlhovky svítí, mám světla bez bílého sklíčka

díky moc předem za jakoukoliv radu

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Ahoj,  mám ten samý problém u 5008. P1435 - system s palivovým aditivem - nesprávná funkce,

U3EBO- podávací čerpadlo aditiva ,signál sporadicky nízký

Auto 10s po nastartování nahlasí chybu a omezí výkon.

Jak jsi to nakonec vyřešil? Děkuji

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Ahoj. Stejnej problém. Doplnil jsem 2,5l aditiva, nechal nastavit že je dolito a po nastartování to stále hází že je tam jenom 1l aditiv a závadu na čerpadle aditiv. Nechce se mi věřit že odešlo čerpadlo ve stejný moment jako došlo aditivum. Auto původně vyhodilo hlášku ,,riziko ucpání fap" , tak jsem poklepem zjistil že došlo aditivum (po vyndání nádržka úplně prázdná) a pak vše jak jsem psal. Doplnění …. atd. atd. Nějaká rada? Díky moc.

Odesláno

Ahoj, není jasné jaké máš auto a motor. Je otázka, zda byla správně vynulováno množství aditiva. Diagnostikou jde otestovat čerpadlo aditivace. Jakou to hlásí chybu? Jaký kód?

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...