mattaszemam@gmail.com Odesláno 10. květen 2017 Odesláno 10. květen 2017 Zdravím mám Peugeot 407 (2005) a mám problém s tím, že se jednou za čas během jízdy rozsvítí kontrolka posilovače řízení a řízení ztuhne. Pokud, ale auto vypnu a znovu nastartuji vše zase funguje. Olej je nový cca 2 cm nad ryskou. Nevíte, čím by to mohlo být? Citovat
brixtr Odesláno 10. květen 2017 Odesláno 10. květen 2017 možná placám kraviny ale mě to u citroena dělalo podobně když jsem měl slabou baterku.. jak bylo špatné dobíjení tak to pak dělalo pěknou paseku Citovat
jarokare Odesláno 10. květen 2017 Odesláno 10. květen 2017 Zkus se podívat na velký pojistky pod pojistkovkou v motoru , jestli nejsou vyhřátý , na dobíjení se taky podívej , jak psal brixtr , můžou být i špatný kabely (přechoďák , zkrat) nebo vadný servo - předpokládám , že máš elektrický , když nevíme , co máš za motor Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2017 Odesláno 10. květen 2017 podívej se i na připojení serva k elektrice--pevnost spoje, čistota kontaktů atd. Citovat
mattaszemam@gmail.com Odesláno 11. květen 2017 Autor Odesláno 11. květen 2017 Super díky za rady, o víkendu na to kouknu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.