Stefan Odesláno 6. duben 2003 Odesláno 6. duben 2003 Haloooo jaro kde si ráno sem musel škrábat jak steklej a všude sníh :mad: Citovat
Dydzej Odesláno 6. duben 2003 Odesláno 6. duben 2003 A ted koukam z okna na echtovni vanici !!! Ze jsem se na to prezouvani jeste mesic nevykaslal :mad: Citovat
voštík Odesláno 6. duben 2003 Odesláno 6. duben 2003 vcera jsem jeli nan letnik papucich po te ledivici a byl to docela narez ale necitil jsem se v tom.... Asi jdou z5 zase zimni ziletky.... Citovat
Guest Masinka Odesláno 6. duben 2003 Odesláno 6. duben 2003 Ja jsem chtel taky minulej tyden prezout, ale nepodarilo se mi sundat kola a ted jsem rad :-)) Citovat
Hics Odesláno 6. duben 2003 Odesláno 6. duben 2003 To je bordel!!! Kterej pojevenec to takhle zpískal s tim počasím? Házim na to salám a pořizuju si extra dlouhý šrouby a než tenhle blbákov pomine, tak vedle letních dám zároveň zimní a bude..... A? si slunce svítí, a? si mrzne se sněhovou průtrží, Nad autem já vládu získám, tupláky mě na silnici udrží... Citovat
vix Odesláno 6. duben 2003 Odesláno 6. duben 2003 Hmm, tak jsem auto v sobotu umyl . Hned, jak jsem jel domů, tak začalo pršet. Takže Vozík vypadá úplně stejně jako před mytím Myslel jsem, že jsem ho odsolil, a hele, sůl opět na silnicích Jinak, vzhledem k mé lenosti tam mám stále zimáky. Minulý týden jsem se v pátek tak krásně napálil, a pak jezděte ... no, ale stejně to dneska byl i na těch zimních mazec. - - - Lev na sněhu, lední medvěd na poušti - - - Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.