Mishelina Odesláno 25. duben 2017 Odesláno 25. duben 2017 Zdravím, mám Peugeot 206, 1.1. Dnes při jízdě domů, pár metrů od domu, se ozvala rána a na parkovišti koukám, že mi kape z motoru olej. Mrkla jsem, kolik ho zbylo ve vaně a nezbylo tam v podstatě nic. Podotýkám, že nejšpinavější od oleje byla levá strana té vany. Nikam už samozřejmě nepojedu, na zítra mám sjednaný odtah do servisu, ale mám trochu vítr, co by to tak mohlo být. Nevěděl by někdo možnosti? Díky moc Citovat
parizov Odesláno 25. duben 2017 Odesláno 25. duben 2017 Pokud hodně velká rána, tak to bych měl taky vítr... Možností je samozřejmě víc a na dálku se opravdu těžko určují. Jedna z těch hodně špatných, by mohl být proražený blok motoru např.. Počkej na ten servis... Citovat
ozzy56 Odesláno 25. duben 2017 Odesláno 25. duben 2017 taky myslím, že tohle se nedá na dálku určit, ale napiš pak, co to bylo... Citovat
Mishelina Odesláno 25. duben 2017 Autor Odesláno 25. duben 2017 Dobrá, ozvu se hned jak mi řeknou...i tak dík Citovat
Hafity Odesláno 25. duben 2017 Odesláno 25. duben 2017 To vypadá, že po té ráně ještě kousek ujela (na to parkoviště). Což, pokud podala ojnice pac a nic jiného se nestalo, není nemožné. Akorát by na to parkoviště dokulhala na tři hrnce.... Otázka, jestli to pozná.... Citovat
Mishelina Odesláno 25. duben 2017 Autor Odesláno 25. duben 2017 Po té ráně ujela ještě cca 200m na parkoviště....motor nechcípnul, nic se nezměnilo...pokračovala jsem dál jako by se nic nestalo...až po zaparkování jsem zjistila ten olej. Ona to nebyla bůhvíjaká rána, spíše taková tlumená...ale slyšet to bylo no. Citovat
Hafity Odesláno 25. duben 2017 Odesláno 25. duben 2017 před 2 hodinami, Mishelina napsal: levá strana té vany Z pohledu řidiče, nebo z pohledu stojícího (klečícího) před autem ? Citovat
Mishelina Odesláno 25. duben 2017 Autor Odesláno 25. duben 2017 Právě teď, Hafity napsal: Z pohledu řidiče, nebo z pohledu stojícího (klečícího) před autem ? Z pohledu bezradně stojící před autem Citovat
Hafity Odesláno 25. duben 2017 Odesláno 25. duben 2017 Marně přemýšlím co by to mohlo být, na straně u rozvodů je navíc jen pohon olejového čerpadla a čerpadlo samotné.... Prasklý řetízek pohonu čerpadla jsem u tohoto typu motoru viděl jen jednou a už si nevybavím, jaké to mělo následky.... No nic, rozhodně dej vědět co to bylo, to bude zajímat více členů.... Citovat
Mishelina Odesláno 25. duben 2017 Autor Odesláno 25. duben 2017 Právě teď, Hafity napsal: Marně přemýšlím co by to mohlo být, na straně u rozvodů je navíc jen pohon olejového čerpadla a čerpadlo samotné.... Prasklý řetízek pohonu čerpadla jsem u tohoto typu motoru viděl jen jednou a už si nevybavím, jaké to mělo následky.... No nic, rozhodně dej vědět co to bylo, to bude zajímat více členů.... Dám, zítra se to snad dozvím. I tak dík. Citovat
Mishelina Odesláno 26. duben 2017 Autor Odesláno 26. duben 2017 Takže diagnóza zní proražená olejová vana. O co nevím, ale díkybohu to není proražený blok motoru ani nic extrémně závažného. Citovat
parizov Odesláno 26. duben 2017 Odesláno 26. duben 2017 Jj, to vypadá dobře, díky za zveřejnění výsledku... [emoji4] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.