Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám Peugeot 206, 1.1. Dnes při jízdě domů, pár metrů od domu, se ozvala rána a na parkovišti koukám, že mi kape z motoru olej. Mrkla jsem, kolik ho zbylo ve vaně a nezbylo tam v podstatě nic. Podotýkám, že nejšpinavější od oleje byla levá strana té vany. Nikam už samozřejmě nepojedu, na zítra mám sjednaný odtah do servisu, ale mám trochu vítr, co by to tak mohlo být. Nevěděl by někdo možnosti?

Díky moc 

Odesláno

Pokud hodně velká rána, tak to bych měl taky vítr... Možností je samozřejmě víc a na dálku se opravdu těžko určují. Jedna z těch hodně špatných, by mohl být proražený blok motoru např.. Počkej na ten servis...

Odesláno

To vypadá, že po té ráně ještě kousek ujela (na to parkoviště). Což, pokud podala ojnice pac a nic jiného se nestalo, není nemožné. Akorát by na to parkoviště dokulhala na tři hrnce.... Otázka, jestli to pozná....

Odesláno
  • Po té ráně ujela ještě cca 200m na parkoviště....motor nechcípnul, nic se nezměnilo...pokračovala jsem dál jako by se nic nestalo...až po zaparkování jsem zjistila ten olej. Ona to nebyla bůhvíjaká rána, spíše taková tlumená...ale slyšet to bylo no.
Odesláno
před 2 hodinami, Mishelina napsal:

levá strana té vany

Z pohledu řidiče, nebo z pohledu stojícího (klečícího) před autem ?

Odesláno

Marně přemýšlím co by to mohlo být, na straně u rozvodů je navíc jen pohon olejového čerpadla a čerpadlo samotné.... Prasklý řetízek pohonu čerpadla jsem u tohoto typu motoru viděl jen jednou a už si nevybavím, jaké to mělo následky.... No nic, rozhodně dej vědět co to bylo, to bude zajímat více členů....

Odesláno
Právě teď, Hafity napsal:

Marně přemýšlím co by to mohlo být, na straně u rozvodů je navíc jen pohon olejového čerpadla a čerpadlo samotné.... Prasklý řetízek pohonu čerpadla jsem u tohoto typu motoru viděl jen jednou a už si nevybavím, jaké to mělo následky.... No nic, rozhodně dej vědět co to bylo, to bude zajímat více členů....

Dám, zítra se to snad dozvím. I tak dík.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...