Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat, mám P5008 r.v.2014 s LED original dením svícením a pravé světlo mě nesvítí a ani nebliká blinkr - myslíte že bude závada v pojistce - případně jaké nebo je špatné celé světlo. Nenímožné taky někde stáhnout schema rozložení pojistek?

Odesláno

No právě :grr Psal jsem teda už i do Peugeotu odkud auto mám tak uvidím, auto je už po záruce. Možná bude jen špatný kontakt nekde...:myslim

Každopádně dík za manuál, nevíte jestli je ten samí pro tu starší verzi a P5008 po faceliftu - já mám tu novější.

Odesláno

Tak začínám být čímdál víc nervozní... Obvolal jsem několik autorizovaných servisů tady u nás na Vysočině a pak v Praze a všude nejbližší termín kdy se na to mohou podívat je cca za čtrnáct dní. Protože mi auto ve předu nebliká celkem problém :grr .  Zajímavá informace, že pokud bude špatné led svícení, musí se měnit celá lampa tj. cca deset táců :myslim

Nevíte někdo o někom na Vysočině nebo v Praze kdo by se na to byl schopen aspoň podívat ať vím na čem jsem.

Odesláno

Nemám led svícení ale řeším stejný problém s blinkry vyměnil jsem už tři zážitky i když žádná nebyla špatná vyměnil celé světlo a stejně blinkr nebliká a diagnostika nic neukazuje sem s toho už nešťastnej

Odesláno

Teď mi manželka přijela domu, a při zajíždění do vrat jsem si všiml jedný věci. Když zatočí volant (kola)na jednu stranu na té se rozsvítí spodní mlhovka, když na druhou rozsvítí se na druhé straně - je to normální? :myslim nebo auto už blázní, anebo jsem se už zbláznil já?:mrk

Odesláno

Tak již mám vyřešeno, ale od teď budu přemlouvat ledky aby už svítily...:bojim ... problém byl ve světle a muselo se vyměnit celé světlo, naštěstí mě to uznaly ještě do záruky, i když auto už má těsně po ní. Děkuju tímto velice vstřícnému  personálu v Peugeotu v Mělníku kteří mě takto nadrámec vyšli vstříc.:super  Radši jsem se ani neptal kolik světlo nové stojí...:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...