Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Mám 207, 1.4 16V, KFU, VIN: VF3WCKFUC34052463, rok 2007. Mám rádio RD4 a display A (myslím že tak sa označuje). Chcel by som domontovať k rádiu bluetooth modul. Je to také ľahké ako napr. tempomat? Bude tam už predpríprava? A čo všetko budem potrebovať? Bluetooth modul, mikrofón, display C? Vďaka.

Odesláno

RD4 má bluetooth zabudovaný.....je potrebné spárovať zariadenia ..telefon.

Iný prenos....napr.muziku z telefonu myslím nepodporuje.Aspoň mne nie.

Odesláno

2db0d04s-960.jpg

Pokiaľ viem, tak toto nemá zabudovaný bluetooth. Až novšia verzia RD45. Čo som hľadal, tak treba tento modul

l30plwqh.jpg

Ktorý sa vraj zapája niekde pod priehradku čo je pri spolujazdcovi. To som našiel niekde na poľskom fóre.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Takže som zistil, že jednoduchšie je vymeniť display za C (viem zohnať za 20€) a kúpiť rádio RD45 ktoré má zabudovaný bluetooth a aj USB vstup. Ak by mal niekto na predaj za rozumnú cenu, tak by som mal záujem. Inak sa dá z Poľska zohnať za 70€. Vedel by mi to potom niekto všetko spárovať s autom (Prešov a okolie)? Viem display A vymeniť za display C bez nejakých komplikácii?

Upraveno uživatelem Ivan951
Odesláno

Tak ja teda neviem,ja mám RD4 a blúúútut mám.....a malý display...a žiadny USB vstup.:myslim

Číslo mám v profile,na tu konfiguráciu rádia sa môžeme pozrieť cez diagbox.

Odesláno

No palubku som ešte nemal demontovanú,to je pravda......auto je tak nakonfigurované z výroby.....tak sa teda ospravedlňujem.....šak šalený východňar :roker

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...