Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem. Potřebuju sundat čalounění na pátých a předních dveřích ale nevím kde začít abych něco neulomil. Existuje nějaký manuál na kterém jsou popsané body kde jsou a jak vypadají? 

Díky za rady.

Odesláno

začít odšroubováním všech torxů a pak pomalu vycvakávat platové úchyty. Jak píše somira, bacha na pátých dveřích, je to nějaká PU pěna a v ní ty platový úchyty ač jsem se snažil tak se polovina z nich vylámala. ale jde to zalepit a drží pořádně tak že vše zase OK

Odesláno

šrouby jsem vyndal ale pak už je to v plastových úchytech. Hned první samozřejmě prasknul, tak jsem chtěl zkusit jestli někdo neví kde jsou úchytky a hlavně jak je otevřít. Potřebuju to sundat protože mi zadní stěrač vůbec nedoléhá ke sklu. Pravděpodobně je problém u přidělání motoru ke dvěřím.

Odesláno

Prosím tě, kdybys měl možnost vyfotit i boční posuvné, taky by mi to pomohlo. Musím sundat tapec, protože mi přestalo jít otvírání zevnitř ........ možná nějaké lanko. Posuvné dveře nemám v elektrice. Díky

Odesláno

Venku to ještě nemám, takže pokud bude foto budu jen rád. Takový návod jako udělal "somira" nemá chybu, přesně něco takového jsem měl na mysli. Když to zítra rozdělám tak se to pokusím taky nafotit.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ještě jsem se nedostal k rozebrání zadních dveří, ale našel jsem způsob jak sundat čalounění na předních dveřích, zadních dveřích a jak odmontovat víčko nádrže.

Odkaz: 

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...