tomanino42 Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 Zdravím. Nevíte náhodou jestli v Brně nebo v okolí neopravuje dálkové ovladače k Peugeotu 607 facelift? Mám dva klíče a jeden mi od začátku otvíral auto max ze 2 metrů a poslední týden už jen od řidičových dveří. A to i po výměně baterie. Že prý je vadný vysílač. A u toho druhého klíče mám na tom tištěném spoji vadnou jednu součástku takže auto s tím otevřu tak ze 2 metrů ale zase ho nenastartuji. Moc děkuji Citovat
Teo Odesláno 15. březen 2017 Odesláno 15. březen 2017 Taky by mě zajímala možnost nakodovat nové klíče nejlépe levné z číny. Na Toledo II se povedla čína za 700,- i s vyřezáním a nakodováním na 607 nemůžu najít sklápěcí s dálkou tak zatím mám objednaný alespoň základ bez dálky http://r.ebay.com/SInXPf Citovat
tomanino42 Odesláno 20. březen 2017 Autor Odesláno 20. březen 2017 A nebo kde koupit za dobrou cenu kompletní klíč i elektronikou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.