krpy85 Odesláno 24. únor 2017 Odesláno 24. únor 2017 Hezký den. Potřebuji poradit, kde sehnat olejová čerpadlo na Peugeot 607 2.2 16V, r.v. 2001. Mám po zahřátí na volnoběh malý tlak oleje. Filtr a olej 2x měněno a nepomohlo to. Vyměnil jsem i čidlo tlaku a zkontroloval koš, který byl uplně čistý. Tak už mě jiná možnost nenapadá. Předem díky za radu. Hledal jsem čerpadlo na internetu, ale tento motor se mi to nepovedlo, jen na naftu :-( Citovat
krpy85 Odesláno 24. únor 2017 Autor Odesláno 24. únor 2017 Tak to mi je teď záhada.. Odpojil jsem čidlo tlaku mazání..a nic...kontrolka se nerozsvítila... Ani když zapojím to staré mimo motor... Si to nějak děla co chce Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor 2017 Odesláno 24. únor 2017 víš jistě, že je malý tlak? zkus změřit budíkem, ale nejprve si sežeň hodnoty tlaků výrobce Citovat
Midloch Odesláno 24. únor 2017 Odesláno 24. únor 2017 Čidlo tlaku mazání připoj na kostru, pak se rozsvítí..... Citovat
krpy85 Odesláno 1. březen 2017 Autor Odesláno 1. březen 2017 Co může mimo: filtr, olej, sací koš, olejové čerpadlo, čidlo tlaku mít za příčinu nízký tlak :-( Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen 2017 Odesláno 1. březen 2017 myslím, že zbytečně špekuluješ--musíš mít jistotu o tlaku čerpadla, vyšroubuj čidlo a našroubuj hadičku s manometrem a zapisuj hodnoty při určitých otáčkách a teplotě oleje (správné hodnoty zjisti na netu) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.