Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Začal se mi objevovat problém s otočnými regulátory teploty, přestávají fungovat. Teplota se změní až při několikáté otočce, stává se vám to také? Nejdřív se to projevovao pouze u spolujezdce, nyní začíná být problém i u řidiče.

V servise mi řekli výměna celého panelu za cca 8500,- :-(

Nějaká alternativa? Díky

model 5008 allure 2.0HDI

Dvouzonová klima

r.v. 2013

Odesláno

Jestli to jinak chodí normálně , tak si nastav tobě příjemnou teplotu a vykašli se na to (to je nejlevnější alternativa) , já mám celý rok nastaveno 22 st. a nemám potřebu s tím hýbat - ta automatická klima si to stejně řídí sama . Nevím , proč si lidi myslí , že když nastaví 28 st. , že se jim to ohřeje rychleji :D

Odesláno

Tak díky za tip, to je samozřejmě řešení, ale spíš bych to chtěl opravit.

Teplotu si reguluji podle toho jak jsme oblečení, zvláště děti... 

Odesláno (upraveno)

Důležitá je teplota pro řidiče , ten řídí a ostatní se jenom vezou (časem si zvyknou) :D - ne , dělám si srandu , vím , jak dokáže manželka prudit , že jí je zima (teplo)

Jedině bys musel celý panel vyndat a najít nějakého šikovného elektronika , který by se v něm povrtal nebo ho sehnat na vrakovišti

Upraveno uživatelem jarokare
Odesláno

tohle mi už měnili v servisu na záruku cca 4 roky zpět. Nyní to občas nereaguje a nebo se zpožděním (už víc jak rok). Je to jako s head-up displejem, taky opravován a zase zlobí. Řešil bych až to přestane fungovat úplně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...