Baldotron Odesláno 15. únor 2017 Odesláno 15. únor 2017 Zdravím, Vlastním peugeot 306 sedan, 1,6 Benzín 65 Kw 1997, místo boxu sání mám klasicky tunerský "květák". Chtěl bych se zeptat jak se tato úprava projevuje na spotřebě paliva, zdá se mi že auto hodně žere i když jezdím slušně. jde o to jestli s originálním sacím boxem se spotřeba sníží. PS: s touto vychytávkou jsem auto koupil. Předem děkuji za rady. Citovat
radim.1008 Odesláno 15. únor 2017 Odesláno 15. únor 2017 A co je u tebe hodně žere? Délka trasy, studený, ohřátý motor, velikost kol? Je hodně aspektů , co má na spotřebu vliv. Moje jízdy jsou převážně do 10km. Nastartuji, očistím auto od sněhu a nebo námrazy, vyjíždím. Auto začíná vlažně topit. Ne, když je -15 a víc. V zimě spotřeba na jízdy kolem komína 9,5l/100km. Delší trasa spotřebu srazí. V létě se pohybuji 7,5 - 8l/100km. To do práce jezdím na kole. Citovat
Baldotron Odesláno 15. únor 2017 Autor Odesláno 15. únor 2017 před 48 minutami, radim.1008 napsal: A co je u tebe hodně žere? Délka trasy, studený, ohřátý motor, velikost kol? Je hodně aspektů , co má na spotřebu vliv. Moje jízdy jsou převážně do 10km. Nastartuji, očistím auto od sněhu a nebo námrazy, vyjíždím. Auto začíná vlažně topit. Ne, když je -15 a víc. V zimě spotřeba na jízdy kolem komína 9,5l/100km. Delší trasa spotřebu srazí. V létě se pohybuji 7,5 - 8l/100km. To do práce jezdím na kole. převážně 5-20 Km, jízda po Brně, kola podle techničáku zimáky 175/65 r14, jestli je bežná spotřeba v zimě při poskakování 9,5 tak by to asi sedělo, nic méně ptal jsem se na to jestli má jiné sání vliv na spotřebu. Citovat
myšut Odesláno 15. únor 2017 Odesláno 15. únor 2017 1.6 je trochu rozežraná,nevidím foto sání, těžko hodnotit ....je to akorát víc hlučné a více prodyšné ,nezachytí to tolik bordela v ovzduší ,to tím myslíš .....? něco jak KN filtry....dobře vyhozený peníze když dáš funkční kat ,bude to línější a o cca O.5 L míň hladové Citovat
Baldotron Odesláno 15. únor 2017 Autor Odesláno 15. únor 2017 hodím foto jak se ktomu dostanu, filtr už tam byl, já to auto spíš dávám do originálu, bylo ztuzingováno. ještě mě čeká zadní náprava a výfuk. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.