Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar. Mam 508 1,6 Hdi 82 kw Pokial jazdim v zime dlhsie len kratke trasy povacsinou mesto, tak mi po case zacne auto pocukavat ( akoby bol vzduch v nafte, alebo vynechavala naftaň.. Potom prezenem auto po dialnici a je zase vsetko ok. Fapko som mal pred pol rokom plne na 80 percent. Moze to byt tym? mam najazdenych 155 tisic. Ja tozatial beriem ze fapko zacne uz regeneraciu aj v meste a prejavuje sa to tymto potrhavanim. Ale neviem ci je to tak, Mate niekto podobny problem? 

za druhe mam v nadobke od serva riadenia  malo oleja...mam ho pod ryskou...aky mam doliat olej, lebo je viac farieb a vobec netusim co tam dat.  v predajni mi nevedeli povedat , ktory mam. Tak by ma zaujimalo aky sa tam dava od vyroby.

Odesláno

Zdravím,

ohledně pocukávání ti neporadím -  mám jiný motor a nesetkal jsem se s tím ale Fapem to samozřejmě být může, zvláště když už je skoro plně zanesený. Co se týče toho serva tak záleží kdy hladinu kontroluješ. Pokud je zima a auto není zahřáté tak mám hladinu taky kousek pod ryskou min. ale při kotrole po další jízdě je již hladina mezi ryskami. Důležité je aby byla v nádržce vidět hladina kapaliny (posviť dovnitř baterkou a uvidíš).

Odesláno (upraveno)

Tak ja som kontroloval hladinu vzdy za studena a teraz v zime.....a hladinu oleja tam vidim, ze to stale postacuje, len by som nerad narazil ze nepostacuje.....skusim pozret ked bude zahriata

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...