dadulak1 Odesláno 12. únor 2017 Odesláno 12. únor 2017 (upraveno) Dobrý den,mám takový problém se svým Peugeotem 306 2.0 16v cabrio, když je studený tak chcípe a musím počkat než se zahřeje, pak vše v pohodě.Musím ho držet trochu v otáčkach jinak volnoběh spadne dolů a chcípá.Nevím jestli to s tím může souviset,ale když stojí na místě nastartovaný tak mi teplota vyleze až na 100 a pak spustí ventilátor ale za jízdy v pohodě kolem 80 a dál se nezvyšuje. Za každou radu budu vděčný a předem díky David. Upraveno 12. únor 2017 uživatelem dadulak1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. únor 2017 Odesláno 12. únor 2017 Viděl bych to na vadné čidlo teploty, případně krokový motorek volnoběhu, diagnostika by řekla víc, ale mužeš ho na zkoušku vyměnit a uvidiš. Jinak to že na místě teplota stoupá až ke spuštění ventilátoru je celkem normální, duležité je aby se spustil větrák a dochladil to. Nepíšeš vice podrobností tak nevim jestli máš dvou nebo jedno rychlostní ventilátor před chladičem, měl by se roztočit dříve než při 100°c, cca při 93°c na nizkou rychlost. Citovat
dadulak1 Odesláno 12. únor 2017 Autor Odesláno 12. únor 2017 asi teda zkusím tu diagnostiku a uvidím. tak těď nevím jestli 1 nebo 2 rychlostní ale na 100% zapne v rozmezí 100-105 stupnů a hučí fest takže asi velkou rychlosti. to vypadá na 1 rychlostní. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. únor 2017 Odesláno 12. únor 2017 Jestli nemáš klimu mohl by být jednorychlostní, a nebo nefunguje ta nižší rychlost. Když sem dáš VIN tak se ti někdo do Serviceboxu podívá, ja ted nemužu, z prace nemam přistup. A nebo se tam mužeš zaregistrovat a kouknout sám, popis připadně jak, pokud nevíš, tady na foru je Citovat
dadulak1 Odesláno 12. únor 2017 Autor Odesláno 12. únor 2017 aha, klimu mám ale nefunkční,takže asi nefunguje 1 rychlost. po diagnostice začnu vyměnovat. Díky moc Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. únor 2017 Odesláno 12. únor 2017 Přečti si pravidla prosím Těsně předcházející příspěvky necitujeme - Viz pravidla - http://www.peugeot-club.com/index.php?/guidelines/#forum5 Nadpis jsem ti taky upravil, (Motor) je přesně ukazka toho jak to nemá vypadat. Ještě uprav první příspěvek a doplň co je to za Peugeota. Když sem někdo koukne tak bude hned vědět o co jde a muže poradit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.