Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahojte, prosím o radu na priloženom odkaze na video  je počuť taký hnusný pískavý zvuk môže to byť nejaká remenica? Ako zistím ktorá. Ozaj a napínacia kladka má tak čudne poskakovať? Treba mi o 6000 km meniť rozvody takže bude sa to rozoberať len mi vadia tie čudné zvuky. Motor ma 305000 ale je v dobrej kondícii. Dajú sa tie kladky nejako premazať? 

Upraveno uživatelem rondob
Odesláno

poprosím Vás ešte o typ sady rozvodov. Na AK mi píše 141 zubov a nejaké kontrolné čísla ....   kde nájdem to číslo ? Motor je RHY Vin mám v profile Ďakujem.

Odesláno (upraveno)

fíha tak som to nejako pokašlal VIN :

VF38ERHYF81169970 a to video som nahrával remenicu má divné zvuky  
Upraveno uživatelem rondob
Odesláno (upraveno)

to piskanie mi pripomina volnobezku altika 

zhod remen a zatoc kladkami ak to bude oktak  najskor ta volnobezka 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

hmm... zdá sa mi že žiadnu volnobežku na alternátore nemám, je obyčajný kontroloval mi ho mechanik, skôr mám podozrenie na ten napinák ten plast je totiž odlepený od ložiska takže to tam má vôľu. stačí ak zaaretujem tú napínaciu kladku a uvoľním remeň?  Ozaj a je normálne keď tá kladka na voľnobehu tak poskakuje? Mám s nimi stále problém pretože nemám namontovaný kryt pod motorom, nechce sa mi moc v tej zime ležať pod autom :D

Odesláno

napinak bud zaaretujues a das dole remen alebo nezaaretujes a das dole ,prvym sposobom to ide lahsie potom 

prave ten trepot kladky som tipoval na tu volnobezku

ale vravis ze ju nemas 

Odesláno

Ďakujem budem musieť nejako vydržať a popri rozvodoch vymením aj kladky a remeň. Krtek 2 mohol by som ťa poprosiť aj o číslo remeňa na moje autíčko? V lete mal byť vymenený remeň ale nahodili mi nejaký o 1 cm kratší a keďže iný nezohnal vrátil mi tam nazad starý. :mad:

Odesláno (upraveno)

su dva typy a zalezi to od toho aky mas klimakompresor na motore

kompresor Sanden- remen  5750 VS      dlzka  1740

kompresor Delphi- remen 5750 YG       dlzka 1750

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...