martin.grif Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 Ahoj. řeším problém ze spojkou. Po nastartování se propadla spojka a zůstala dole. Myslel jsem, že odešlo ložisko, tak jsem vyměnil celou spojku(lamela, přítlačák, ložisko), dal jsem dohromady a stejný problém, spojka měkká a nefunkční. Tak jsem vykoupil zánovní hydraulické ovládání spojky a problém stejný, spojka je měkká a má krátký chod, nejde zařadit. Na rady jednoho sevisáka jsem rozebral hydrauliku spojky a dle něj ovzdušil, a problém přetrvává. Četl, jsem také, že ta hydraulika se rozdělávat nemá, tak nevím. Má někdo zkušenost?případně raději, někdo kdo by se na to podíval, Mělník a okolí?děkuji Citovat
LubomirL Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 A so samotnym pedalom to nema nic spolocne ? Len tak strielam ci nahodou ... :/ Citovat
martin.grif Odesláno 1. únor 2017 Autor Odesláno 1. únor 2017 Rekl bych ze ne.vidim problém někde v te hydraulice Citovat
ozzy56 Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 když propadl pedál, tak jsi po rozebrání zjistil co? proletělo ložisko přítlačákem, nebo co? Citovat
martin.grif Odesláno 1. únor 2017 Autor Odesláno 1. únor 2017 Prave ze jsem žádný problém nezjistil,ale spojku sem mel již novou a ta původní občas klouzla tak sem ji vyměnil.ale původní ložisko bylo v pohode Citovat
krtek 2 Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 ked si nahodil prevodovku zaistil si lozisko do pritlacneho taniera potiahnutim za vidlicku spojky? tu lozisko taha nie ako klasika ze tlaci Citovat
martin.grif Odesláno 1. únor 2017 Autor Odesláno 1. únor 2017 Zajistil jsem ho do pritlacaku a poté jsem to nej nasadil vydlicky Citovat
krtek 2 Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 tak zmeraj jak daleko je vydlicka a kolko ti vytrca piestik nemusi dociahnut na neho a preto je to hluche Citovat
martin.grif Odesláno 1. únor 2017 Autor Odesláno 1. únor 2017 Ten pistek ma prave krátký chod Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.