mys206 Odesláno 30. leden 2017 Odesláno 30. leden 2017 Zdravím všechny, chtěl jsem s zeptat, zda máte někdo zkušenosti s touto firmou - https://zadninaprava.cz/.Nikde jsem se nedočetl jakoukoli recenzi.Potřebuji vyměnit zadní nápravu na P206 a tato firma mi svitla naději na kvalitní práci. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Citovat
m.pavlusek Odesláno 2. červen 2017 Odesláno 2. červen 2017 Čau, Nechal sem taky měnit nápravu. Přístup majitele je super. Výměna trvala asi 3,5 h cca. Cena včetně výměny tuším 6600 Kč. Navíc dají 3 roky záruku bez ujetí kilometrů. Pokud to budeš měnit doma, tak počítej 1000 Kč dopravu a práci doma, a navíc bez záruky ujetých km tuším. Náprava je v toleranci odklonu kol. Takže tak. Já jsem zatím spokojený Citovat
hrasek Odesláno 18. červenec 2017 Odesláno 18. červenec 2017 (upraveno) Já u nich kupoval nápravu letos v zimě (poté co jsem svojí ohnul o obrubník). Pro nápravu mi zajel tchán, montáž proběhla v jiném servisu (měnili mi i čep a ložisko). Dostal jsem záručák se zárukou na 36 měsíců. Měli to hned skladem, celkový přístup zcela ok. Hned po výměně jsem dělal geometrii jejíž výsledek sem dávám. Osobně se v tom moc nevyznám, ale zcela ideální ta nová/repasovaná náprava asi nebude. Nicméně auto jede normálně, pneu se zatím zdá se sjíždí rovnoměrně (na té nápravě najeto 15 000 km). Možná by se k tomu výsledku geometrie mohl někdo ze znalejších vyjádřit. Zde je: Upraveno 18. červenec 2017 uživatelem hrasek Citovat
P607Olda Odesláno 18. červenec 2017 Odesláno 18. červenec 2017 (upraveno) LZ má mít mezi +1,1 až + 2,0, ve skutečnosti má asi - 0,5 (před) až - 0,7 (po). Píšeš, že geometrie byla dělána po výměně zadní nápravy, tzn. uvedené hodnoty před- a po- neznamenají starou a novou nápravu, ale jsou to totožné hodnoty na nové nápravě, odchylka je chyba měření. Upraveno 18. červenec 2017 uživatelem P607Olda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.