Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoj zkusím to  i tady , je to rozšířená kamera a třeba někdo poradí.

aktualizoval jsem firmware v kameře TrueCam A5S a během aktualizace sem nechtěně zmáčkl reset tlačítko a kamera se vypla a od té doby nejde zapnout , resp. jen se rozsvítí modra dioda a po několika minutách zhasne.

Na podporu jsem už psal , ale počítám, že odpoví až během pondělka. Tak zkouším zda-li někdo neví co s tím.

Odesláno

Tak to ti moc šancí nedávám, to bude mrtvé. Poodle mě, max nějaká náprava v servisu. Jinak nevím, nevím. Ale neznám FW kamery, ale u jiných HW to tak bohužel je.

Odesláno

Aktualizoval jsi přes SD kartu? Možná bude někde dostupné řešení aktualizovat FW přes USB OTG kabelem. Mám kameru s čipem ambarela a pro zařízení s těmito čipy je dostupný program DirectUSB.

Odesláno

Nazvy kamer TrueCam se shodují z názvem chipsetu od Ambarelly. Když připojíš kameru přes OTG k počítači a spustíš DirectUSB, tak ten program chip najde. Pokud ho najde, můžeš mu nasypat FW. Pokud ne, tak bude uvnitř chipset Novateku nebo zničený Ambarella.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...