Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

google-nefunkční synchronizace kontaktů a další

Recommended Posts

Odesláno

Poslední dobou si ze mě Sony Z3 dělá srandu.(D6633, android 6.0.1)  :?:? :?: 
Tentokrát zkouší moje nervy s tím, že nechce načíst a aktualizovat kontakty z google účtu. Píše u toho chybu viz obr.
Kontakty naposledy aktualizoval úspěšně cca minulý měsíc a od té doby nic.Zkusil jsem účet odebrat a zase přidat i když mi následně napsal,že udělal synchronizaci 11.1. tak je tam hned vykřičník,ale hlavně teď už nemám žádný tel.kontakt protože nic nenašetl. V nastavení mám přitom povolené vše. Help me :nevim

Screenshot_2017-01-11-21-33-24.jpg

Odesláno

jé mě jo :D 

s mojí m4 aqua. já si udělal rychle zálohu dal jsem tovární nastavení a pak už se to spárovalo, neměl jsem nervy po tom pátrat.

nwm jak tobě ale mě se to stalo právě po upgradu na 6.0.1

Odesláno

Díky všechny možnosti jsem již dříve zkoušel, no nic budu muset jít do továrního nastavení.

Nechtěl jsem přijít o všechny nastavení,stažené aplikace a pracovní účty :(

no nic nij jiného nezbývá

Odesláno

Dneska se provedlo xxx aktualizací aplikací a už zase nefunguje synchronizace kontaktů,kalendáře :bacha.

Momentálně už to prdím kontakty mám a snad některé další aktualizace nevím, které aplikace odstraní problém :(

Odesláno

Presne takhle jsem to vzdal i ja.

Ted se povedlo neco vymyslet ale zlobi to,ze kdyz pridam kontakt tak neexistuje aby se pridal do uctu .... Huawei Mate7 gold TL10.

Odpovedi se mi nedostalo ani po roce zoufaleho dopisovani.hold google je google.

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Asi bych v tom neviděl nějakou zvláštnost :mrk

_20170114_214044.JPG

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno (upraveno)

Přidej si např. v PC na google účtu nějaký kontakt a v mobilu si proveď manuální nebo automatickou synchronizaci, posléze se schválně podívej jestli nově vytvořený budeš mít i v telefonu. :papa

Upraveno uživatelem chuck11
Guest minimaxa
Odesláno

No nebudu, kdyż nefunguje synchronizace viz moje foto ;)

Ale mám takovou zkušenost, že se to čas od času rozeběhne a čas od času zadrhne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...