Ellie88 Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 Zdravím, mám dotaz. Když si koupim auto třeba v Ostravě a jsem z Prahy, lze vše rovnou zařídit v Ostravě? Abych nemusela jezdit semtam? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
Satepek Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 Ano, vše v ostravě -evidenčka, pojistka, úřad pak tradá domů. Případně ověřená plná moc + evdenčka, od prodejce odjet s jeho malým TP po příjezdu domů, zaslat prodejci malý TP on s vaší plnou mocí vozidlo přepíše na úřadě v jeho původním bydlišti. Citovat
barenst Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 v Ostrave se da na urade objednat pres internet na urcity cas bez cekani https://objednavky.ostrava.cz/eobs/ Citovat
oddie Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 Jo, tohle objednání přes internet je super, akorát koupit auto do Ostravy a okolí bych nejel, ani kdyby na fotkách vypadalo sebelíp a bylo za sebezázračnější cenu Citovat
Ellie88 Odesláno 28. prosinec 2016 Autor Odesláno 28. prosinec 2016 Tak Ostrava to byl jen přiklad. Šlo mi jen o to, jestli lze vše zařídit v městě prodávajícího. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
Laďa Odesláno 29. prosinec 2016 Odesláno 29. prosinec 2016 Právě že zatím jen v městě prodávajícího. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.