Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevim já ho tam totiž nemám, tak se ptám, ale kluk co mi dělá auto řiká, že je na tom rok výroby, číslo karoserie a číslo barvy ?? tak nevim proč mu nevěřit

Jo kvuli tomu chybějícímu štítku mně nechtěli pánové nechat projít STK :aut

Odesláno
Původně zaslal: Romis

nevim já ho tam totiž nemám, tak se ptám, ale kluk co mi dělá auto řiká, že je na tom rok výroby, číslo karoserie a číslo barvy ?? tak nevim proč mu nevěřit

Jo kvuli tomu chybějícímu štítku mně nechtěli pánové nechat projít STK :aut

No ta barva by se dala mozna dekodovat z VIN, ale na tom stitku opravdu napsana neni, neni tam ani rok vyroby, tusim ze tam jsou jeste napsany pohotovostni a provozni hmotnosti, ale presne fakt nevim. Nevim proc nechces verit nam, kdyz uz ti to tu napsalo asi pet lidi.Kod barvy ( bila pismena ) a zakodovane datum vyroby ( zlute ctyr-nebo sestimistne cislo ) jsou napsany na levem uchyceni tlumice a tecka, pokud tam nektery z tech kodu nemas, holt ho nekdo smazal, ja mam napr. po kodu barvy taky uz jen stopy a neni to skoro k precteni tak uz si to nech vysvetlit a nehledej to vsude mozne jinde

P.S. to se opravdu \"divim\", ze kdyz na karoserii nebyl stitek s VIN ze jim to vadilo :roll

Odesláno

když on ten vin je přece na palubce a na přepážce za motorem. Ten nejtovanej je jenom taková niance :D

Auto bylo kupovaný nový v ČR takže já bych se o původ auta nebál. Nakonec ten štítek v Peugeotu stojí 500,- (muim ho jít objednat)

S tou barvou jsem neřekl že Vám nevěřím, jenom jsem měl takovou poznámku, kde by možná mohlo být

A samo se s Váma nehádám (já tu barvu nepotřebuju)

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...