Aluška Odesláno 7. leden 2006 Odesláno 7. leden 2006 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: Petr 406 red Jasně taky bych takhle nechtěl dopadnout. Ale pohádka se mu povedla. Mě by to třeba nenapadlo takhle vymyslet. Jinak jsme určitě romantici všichni že kluci Tedy já určitě Ja se pridavam taky ja jsem taky romantik a kdo neveri muzu mu to dokazat:super A jak se tedy pozná romantik? Jak by jsi to dokázal, to by mě zajímalo... :P :D Citovat
Marda106 Odesláno 7. leden 2006 Odesláno 7. leden 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: Petr 406 red Jasně taky bych takhle nechtěl dopadnout. Ale pohádka se mu povedla. Mě by to třeba nenapadlo takhle vymyslet. Jinak jsme určitě romantici všichni že kluci Tedy já určitě Ja se pridavam taky ja jsem taky romantik a kdo neveri muzu mu to dokazat:super A jak se tedy pozná romantik? Jak by jsi to dokázal, to by mě zajímalo... :P :D To by te zajimalo co?? No dodo by mi ublizil kdybych ti to ukazal ale muzes se zeptat moji byvale pritelkyne ta ti rekne jakej byl muj dukaz a jazycek si schovej nebo ti zmrzne:D Citovat
Péťa Odesláno 7. leden 2006 Odesláno 7. leden 2006 Náhodou ta pohádka je promyšlená Princ zůstal romantikem a pořádně si to užíval. Mě se líbí :D Citovat
Guest DD Odesláno 8. leden 2006 Odesláno 8. leden 2006 Původně zaslal: Netopýrka Aluško, nebuď smutná...tohle DD stvořil z nudy ještě v práci, a pak už celej den nic nedělal a jen se celý odpoledne těšil domů, kde mu určitě jeho milá L. nachystala něco dobrýho..... ....tyhle machrovače mám fakt nejradši :D Já došla z práce, rozmrzla, pobrečela u kousku Schindlerova seznamu, a pak uklidila byteček a je to tu zase hezké...a Honza šel se synovcem do hospody .... máš pravdu: JSOU TO ROMANTICI :D Tsssss, za koho me mas?! ... nahodou jsem jel po praci s L. domu, ja jsem pripravil neco dobryho a OBA jsme si pobreceli u Schindlerova seznamu. Tomu rikam ROMANTIKA!! Citovat
Tazman Odesláno 11. leden 2006 Odesláno 11. leden 2006 Původně zaslal: AKCZ At ci tak .. pohadka je to vskutku hezka PS: Vzdyt mi Vas mame holky preci radi.. a Vy to vite.. proto si Vas chceme vsechny uzit Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 12. leden 2006 Odesláno 12. leden 2006 Původně zaslal: Marda106 Musim uznat ze zase holky maji pravdu co mi chlapy by jsme si bez nich pocali vzdyt by jsme se citily samy budme radi ze je mame a ono to zase tak vesely ta pohadka neni ono by to cloveka bavilo treba chvilicku ale pak by nas to omrzelo proto se priznavam ze ja bych jako v te pohadce dopadnout nechtel Máš recht. bez holek by sme NEPOČALI vůbec nic ... Citovat
Marda106 Odesláno 12. leden 2006 Odesláno 12. leden 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: Marda106 Musim uznat ze zase holky maji pravdu co mi chlapy by jsme si bez nich pocali vzdyt by jsme se citily samy budme radi ze je mame a ono to zase tak vesely ta pohadka neni ono by to cloveka bavilo treba chvilicku ale pak by nas to omrzelo proto se priznavam ze ja bych jako v te pohadce dopadnout nechtel Máš recht. bez holek by sme NEPOČALI vůbec nic ... Jo mozna neco by jsme pocali ale asi ne to co myslis a navic jsem to myslel co by jsme bez nich delaly...jedine to co delal princ v pohadce ale to by nas asi nebavilo celej zivot Citovat
Aceman206 Odesláno 13. leden 2006 Odesláno 13. leden 2006 Původně zaslal: Driver To je ale krásná pohádka a hlavně má š?astný konec To se má nikdo ho nerozčiluje a má svatej klid pohoda klídek Citovat
Gargamell Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 Jenom takový dotaz: Jak to děláte, že tam máte vlevo ten obrázek? Kde to nastavím? Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.