Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejkratší pohádka

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Původně zaslal: Petr 406 red

Jasně taky bych takhle nechtěl dopadnout. Ale pohádka se mu povedla. Mě by to třeba nenapadlo takhle vymyslet. Jinak jsme určitě romantici všichni že kluci :D Tedy já určitě :papa

Ja se pridavam taky ja jsem taky romantik a kdo neveri muzu mu to dokazat:super

A jak se tedy pozná romantik? Jak by jsi to dokázal, to by mě zajímalo...:P :P :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: Petr 406 red

Jasně taky bych takhle nechtěl dopadnout. Ale pohádka se mu povedla. Mě by to třeba nenapadlo takhle vymyslet. Jinak jsme určitě romantici všichni že kluci :D Tedy já určitě :papa

Ja se pridavam taky ja jsem taky romantik a kdo neveri muzu mu to dokazat:super

A jak se tedy pozná romantik? Jak by jsi to dokázal, to by mě zajímalo...:P :P :D :D

To by te zajimalo co?? No dodo by mi ublizil kdybych ti to ukazal ale muzes se zeptat moji byvale pritelkyne ta ti rekne jakej byl muj dukaz a jazycek si schovej nebo ti zmrzne:D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Aluško, nebuď smutná...tohle DD stvořil z nudy ještě v práci, a pak už celej den nic nedělal a jen se celý odpoledne těšil domů, kde mu určitě jeho milá L. nachystala něco dobrýho.....

....tyhle machrovače mám fakt nejradši :D :D :D

Já došla z práce, rozmrzla, pobrečela u kousku Schindlerova seznamu, a pak uklidila byteček a je to tu zase hezké...a Honza šel se synovcem do hospody :D....

máš pravdu: JSOU TO ROMANTICI :D :D :D

Tsssss, za koho me mas?! :D ... nahodou jsem jel po praci s L. domu, ja jsem pripravil neco dobryho a OBA jsme si pobreceli u Schindlerova seznamu. Tomu rikam ROMANTIKA!! :D

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

At ci tak .. pohadka je to vskutku hezka :D

PS: Vzdyt mi Vas mame holky preci radi.. a Vy to vite.. proto si Vas chceme vsechny uzit Smile01.gif

:super:D

Odesláno

Musim uznat ze zase holky maji pravdu co mi chlapy by jsme si bez nich pocali vzdyt by jsme se citily samy budme radi ze je mame a ono to zase tak vesely ta pohadka neni ono by to cloveka bavilo treba chvilicku ale pak by nas to omrzelo proto se priznavam ze ja bych jako v te pohadce dopadnout nechtel

Máš recht. bez holek by sme NEPOČALI vůbec nic ... :myslim:roker

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Musim uznat ze zase holky maji pravdu co mi chlapy by jsme si bez nich pocali vzdyt by jsme se citily samy budme radi ze je mame a ono to zase tak vesely ta pohadka neni ono by to cloveka bavilo treba chvilicku ale pak by nas to omrzelo proto se priznavam ze ja bych jako v te pohadce dopadnout nechtel

Máš recht. bez holek by sme NEPOČALI vůbec nic ... :myslim:roker

Jo mozna neco by jsme pocali ale asi ne to co myslis a navic jsem to myslel co by jsme bez nich delaly...jedine to co delal princ v pohadce ale to by nas asi nebavilo celej zivot

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...