Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak a je to tu. zase problém :D

Od včerejška pozoruji problém při řazení zpátečky. couvání je úplně v pohodě ale stává se že vypadávají zpáteční světla v kombinaci se zvukovou signalizací...  nevim zda je to náhoda ale když bylo auto ohraty tak jsem tento problém nezaznamenal.

Nechával jsem teď měnit spojku. táhla řazení a spojkovy válec. tak zda mohli v servisu něco po... :D mám řazení na jedničku přes kroužek nahoru

Citroën c5 I 2.0 Hdi

Odesláno

tak ted dotaz jak pro blbce.. kde ho najdu.. podle obrázku to je jak spínač brzdových světel.. přemýšlím správnym směrem?

Odesláno

a neumomili ti ho nahodou ten spinac? lebo pri vymene spojky ho dole netreba davat ,akurat sa moze stat to ze neodpoja konektor z neho  ked davaju dole prevodovku a snimac vytaha za vlasy alebo niekde opru snimacom o motorovy priestor 

Odesláno

no měl jsem štěstí, akorat mi volal majitel servisu tak sem mu to hned řekl a že prý to čido dávaly nový že se jim tamto nezdálo tak at to přivezu v pondělí že se na to mrkne.. něco řikal že to muže byt vadny kus.

no já se modlim aby to bylo jen tohle upřimně..jako přes den je to pohova ale v noci... sice mám dodělanou parkovací kameru ale tu mám právě napojenou spínaní na parkovací žarovku :/

Odesláno

já mám taky takový pocit :D předce jenom by mi ho jinak naučtovaly :D zitra na to mrknu když nepomůže tak už mám domluvenou naštěvu v servise :D

Odesláno

to sa stava tiez sa mi to parkrat skoro stalo ale vzdy akosi na poslednu chvilu som si nan spomenul ,je to totiz  dost nenapadny snimac a ked vytahjes prevodovku od spodu na snimac nevidis a prevodovka zrazu visi na kabloch alebo ked nov manipulujes  v motorovom priestore staci tuknut na spravnom mieste a je po nom

Odesláno

no já se modlím aby ne :) mám na zpátečku právě tu parkovací kameru a bez zpětných světel a kamery se bude blbě couvat :D

Odesláno (upraveno)

nie bud jak ozzy pisal ze ho nedotocili alebo odfajcili poistny drotik na konektore v najhorsom pripade utrhli kabel vo vnutri  izolacie kabelu   ze kabel sa tvari ze je v jednom kuse (izolacia neporusena) ale med vo vnutri je urvana 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

tak výměna by měla být během chvíle si myslim kdyby náhodou :) tak jako tak na to mrknu... ještě mi řikal že to muže byt zasraný což by bylo uplně nejvic v pohodě :) tak jako tak budu muset dát dolu airbox 

Odesláno (upraveno)

ked mas multimeter napoj to na snimac  na jeho dva piny(obycajny spinac) a testuj ci ci spina  spolahlivo ak bude spolahlivy tak problem je v kabloch alebo konektore

ked bude spinanie spinaca  vypadavat je nieco so spinacom , najskor jeho nepresna montaz

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Tak včera jsem se na to vrhl a naschvál si ještě koupil multimetr protože ten můj už nějak nechce fachat a nejspíš to bylo jen blbě dotazeny...  pro jistotu sem to i vyčistil prostrikal a zatím to vypadá že to funguje :)

Díky kluci 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...