brixtr Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 Tak a je to tu. zase problém Od včerejška pozoruji problém při řazení zpátečky. couvání je úplně v pohodě ale stává se že vypadávají zpáteční světla v kombinaci se zvukovou signalizací... nevim zda je to náhoda ale když bylo auto ohraty tak jsem tento problém nezaznamenal. Nechával jsem teď měnit spojku. táhla řazení a spojkovy válec. tak zda mohli v servisu něco po... mám řazení na jedničku přes kroužek nahoru Citroën c5 I 2.0 Hdi Citovat
ozzy56 Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 zašroubuj spínač zpět. světel o závit více do převodovky Citovat
brixtr Odesláno 13. prosinec 2016 Autor Odesláno 13. prosinec 2016 tak ted dotaz jak pro blbce.. kde ho najdu.. podle obrázku to je jak spínač brzdových světel.. přemýšlím správnym směrem? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 nahoře na převodovce--vedou k němu dráty Citovat
brixtr Odesláno 13. prosinec 2016 Autor Odesláno 13. prosinec 2016 už sem doma 2x dvou linka mysli že to byla... díky moc ja už se lekl že bude převodovka muset zase ven Citovat
krtek 2 Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 a neumomili ti ho nahodou ten spinac? lebo pri vymene spojky ho dole netreba davat ,akurat sa moze stat to ze neodpoja konektor z neho ked davaju dole prevodovku a snimac vytaha za vlasy alebo niekde opru snimacom o motorovy priestor Citovat
brixtr Odesláno 13. prosinec 2016 Autor Odesláno 13. prosinec 2016 no měl jsem štěstí, akorat mi volal majitel servisu tak sem mu to hned řekl a že prý to čido dávaly nový že se jim tamto nezdálo tak at to přivezu v pondělí že se na to mrkne.. něco řikal že to muže byt vadny kus. no já se modlim aby to bylo jen tohle upřimně..jako přes den je to pohova ale v noci... sice mám dodělanou parkovací kameru ale tu mám právě napojenou spínaní na parkovací žarovku :/ Citovat
krtek 2 Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 (upraveno) hadaj preco nove pisem vysie ulamali ho:D kukni na konektor cidla ci je zaisteny na spinacu Upraveno 13. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
brixtr Odesláno 13. prosinec 2016 Autor Odesláno 13. prosinec 2016 já mám taky takový pocit předce jenom by mi ho jinak naučtovaly zitra na to mrknu když nepomůže tak už mám domluvenou naštěvu v servise Citovat
krtek 2 Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 to sa stava tiez sa mi to parkrat skoro stalo ale vzdy akosi na poslednu chvilu som si nan spomenul ,je to totiz dost nenapadny snimac a ked vytahjes prevodovku od spodu na snimac nevidis a prevodovka zrazu visi na kabloch alebo ked nov manipulujes v motorovom priestore staci tuknut na spravnom mieste a je po nom Citovat
brixtr Odesláno 13. prosinec 2016 Autor Odesláno 13. prosinec 2016 no já se modlím aby ne mám na zpátečku právě tu parkovací kameru a bez zpětných světel a kamery se bude blbě couvat Citovat
krtek 2 Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 (upraveno) nie bud jak ozzy pisal ze ho nedotocili alebo odfajcili poistny drotik na konektore v najhorsom pripade utrhli kabel vo vnutri izolacie kabelu ze kabel sa tvari ze je v jednom kuse (izolacia neporusena) ale med vo vnutri je urvana Upraveno 13. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
brixtr Odesláno 13. prosinec 2016 Autor Odesláno 13. prosinec 2016 tak výměna by měla být během chvíle si myslim kdyby náhodou tak jako tak na to mrknu... ještě mi řikal že to muže byt zasraný což by bylo uplně nejvic v pohodě tak jako tak budu muset dát dolu airbox Citovat
krtek 2 Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 to mas zachvilku snad, neviem jak to mas nahadzane v C5 u mna raz dva Citovat
brixtr Odesláno 13. prosinec 2016 Autor Odesláno 13. prosinec 2016 airbox dolu a směrem pod baterkou takže by to mohlo být v pohodě jen si na to musím vzít rukavice at mi neumrznou prsty Citovat
krtek 2 Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 (upraveno) ked mas multimeter napoj to na snimac na jeho dva piny(obycajny spinac) a testuj ci ci spina spolahlivo ak bude spolahlivy tak problem je v kabloch alebo konektore ked bude spinanie spinaca vypadavat je nieco so spinacom , najskor jeho nepresna montaz Upraveno 13. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
brixtr Odesláno 13. prosinec 2016 Autor Odesláno 13. prosinec 2016 díky za radu ten mám naštěstí Citovat
krtek 2 Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 nastav si tam pipak ak mas, budes pocut ci zopne aby si nebehal za volant a naspet k prevodovke Citovat
brixtr Odesláno 15. prosinec 2016 Autor Odesláno 15. prosinec 2016 Tak včera jsem se na to vrhl a naschvál si ještě koupil multimetr protože ten můj už nějak nechce fachat a nejspíš to bylo jen blbě dotazeny... pro jistotu sem to i vyčistil prostrikal a zatím to vypadá že to funguje Díky kluci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.