Micky99 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 11. prosinec 2016 Ahoj, chtel bych se zeptat zda je distanc alert možné dodělat nebo aktivovat když mám i předne senzory s měřením parkovaciho místa. Popripade jestli je možné dodělat sledování mrtvé úhlu.. klidně i s výměnou zrcátek. Dik Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Pacho69 697 Nahlásit příspěvek Odesláno 12. prosinec 2016 Distace alert nemá nic společného s parkovacím senzorem vpředu a měřením parkovacího místa. Předpokládám, že senzor bude pod sklem za zrcátkem. Jestli jde dodělat bude asi otázka řídící jednotky. Po pravdě, je to dost k ničemu, informační hodnota v sekundách, mám to zapnuté, ale asi po měsíci ježdění jsem to naprosto přestal vnímat. Kdyby to tam nebylo, nechybělo by mi to. Sledování mrtvého úhlu v době kdy jsem kupoval nebylo vůbec ve výbavě, nevím, jestli po FL ano. Pokud to nebylo ani pak v nabídce, bude nesjpíš v řídící jednotce chybět i soft pro obsluhu. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
kveton 307 Nahlásit příspěvek Odesláno 12. prosinec 2016 Distance alert je o ničem a sledování mrtvého úhlu to nemám tušima ni po FL, takže neni co dodělat Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky