trah Odesláno 10. prosinec 2016 Odesláno 10. prosinec 2016 Ahoj. Máte zkušenosti s kineťákem od Starline? Citovat
Hafity Odesláno 10. prosinec 2016 Odesláno 10. prosinec 2016 Mám zkušenosti s jinými díly přebalené do krabičky Starline.... Jistotu, že v té krabičce bude nějaký značkový kus ale nemáš.... Citovat
Milan+ Odesláno 10. prosinec 2016 Odesláno 10. prosinec 2016 Ale v žádném případě to nebude starline, je to jen obchodní značka pro Kelly. Citovat
Chip Odesláno 10. prosinec 2016 Odesláno 10. prosinec 2016 Mno Osobne s nima nemam problém ale máš to 50 na to 50 záruku na to dostaneš dva roky ze zákona ale kdo zaplati tu práci? Když zrovna prebalej zmetky. Proto je v servisu nechtěj montovat. když chci něco levne tak jdu i do tehle značek ale s tim vědomím ze to není 100 procentní výsledek. Pak jsem ještě dával poloosy na T4 GSP (taky levný znacka) a zatím 4 roky jezdí Citovat
trah Odesláno 16. únor 2017 Autor Odesláno 16. únor 2017 Nedávno jsem ho tam namontovat, tak uvidím jak dlouho tam vydrží Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.