fifi Odesláno 9. prosinec 2016 Odesláno 9. prosinec 2016 Prišli mrazíky, servíčka sa ozývajú ? Citovat
Jurko Odesláno 10. prosinec 2016 Odesláno 10. prosinec 2016 Zítra se jdu na to taky mrknout.Nebaví mě jezdit na kruháči pořád dokola.Do léta musím vydržet,pak jdu do 508. Citovat
koloman.brutus Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 (upraveno) Tak momentalne mam problem so servom ja. Po GO motora som olej zo serva cez hrdlo vypudil uz za 500km. Hadicky su suche. Neviem v akom stave su manzety. Dal som repasovat servo. Ked som nazrel do ,,hladneho,, hrdla tak obsahovalo vela vela malickych bubliniek. Neviem ako to ma vlastne vyzerat to spenenie. Pride mi normalne, ze olej, ktory pracuje pod tlakom sa musi nejako zmenit. Fakt neviem ako to spenenie vyzera a ako to ma vyzerat normalne. Skusim to odfotit a zavesit to tu. Povodne som chcel ako druhy krok vymenit vysokotlake servohadice za ludovu cenu 125€ ale teraz ked som precital toto tak mi pride vymena oleja za jednoduchsie riesenie. V lete mi nezmizla ani kvapka a servo ani raz nezavahalo. Tento svojsky postoj serva k praci mi nerobi dobre na moj krvny tlak Upraveno 1. únor 2017 uživatelem koloman.brutus Citovat
Judes Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 To čo si videl v nalievacom hrdle, tie bublinky je spenený olej. Ak by to bolo v poriadku tak olej by bol ustálený bez bubliniek. Viac sa dočítaš napr. tu. Citovat
koloman.brutus Odesláno 2. únor 2017 Odesláno 2. únor 2017 (upraveno) Ráno som prešiel 50 km a keď som ihneď po zaparkovaní nazrel do hrdla tak bol olej číry. Nevyzeral tak ako včera ked som ho odvzdušnoval ale vyzeral dobre, bez akýchkoľvek bubliniek. Asi za hodinku idem k autu a pozriem sa na hrdlo či ostalo suché. Ako naschvál teraz vonku nemrzne a tak si nebudem istý na 100% či repas pomohol alebo nie. Tak vyzerá to veeeeeeľmi sľubne. Hrdlo serva bolo suché. Naštartoval som a olej nepenil. Skúsil som znova odvzdušniť a olej opäť nepenil. Prešiel som 50 km a olej nie je spenený ale pekný. Tak dúfam, že sa budem môcť začať venovať somarinkám tipu pružina do kufra a podobné srandičky. Upraveno 2. únor 2017 uživatelem koloman.brutus Citovat
Judes Odesláno 2. únor 2017 Odesláno 2. únor 2017 Ak to máš bez penenia tak nezabudni doplniť servo olej nad risku MAX cca 2-3cm. a problém by sa už nemal prejaviť. Citovat
Raunych Odesláno 15. březen 2017 Odesláno 15. březen 2017 (upraveno) Měl jsem taky takový problém, ale už je vyřešen. Nepomůže žádný odvzdušňování, ani nějaký delší hadičky a podobný rady. Problém je v tom, že zpátečka oleje se roztřikuje ( tryská ) o čerpadlo a to pění. Mám upravené servo, dle rady jednoho našeho kolegy a mám svatý pokoj. Čerpadlo se nezavzdušňuje, olej neubývá, tím pádem je absolutně suché a zmizelo i to pověstné drnčení, při točení volantem. Upraveno 16. březen 2017 uživatelem Péťa Odstranil jsem inzerci. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. březen 2017 Odesláno 16. březen 2017 co kdybys popsal tu úpravu pro ostatní členy? popřípadě foto? jedná se o úpravu čerpadla? Citovat
ceeeert Odesláno 16. březen 2017 Odesláno 16. březen 2017 (upraveno) Zde na fóru je na to návod, také se na to chystám. Úprava spočívá ve zvětšení otvoru zpátečky a nasazení krátké hadičky uvnitř nádobky od zpátečky na dno. Tím se vrací olej rovnou ke dnu nádobky a tak nedochází k rozstřikování a pěnění. Je to úprava té nádobky na servočerpadle a myslím, že ani nemusí čerpadlo ven, ale pro lepší přístup je to asi lepší. Odkaz zde: Servo Upraveno 16. březen 2017 uživatelem ceeeert Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.