Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím páni. Mám Peugeota 406 rv. 2003 a mam tam ten nestasntny dazdovy senzor. On funguje ale len ked auto nastartujen a packu dam hned na auto aby sa zapol.. Vtedy stierace stieraju normalne pridavaju ako maju ked je viac vody na skle ale akonahle ho vypnem a znovu zapnem tak len raz zotre sklo na dysplai mi napise ze automaticke stierace su zapnute a tym to konci. Po skle moze voda tiect kolko chce tak to nereaguje... Stretol sa s tym niekto prosim vas lebo je to dost nebespecne ked je taka jesen sychrava. 

A este jedna otazocka.. Mam aj senzor na svetla ale tie svietia stale. Nedaju sa vypnut len ked vypnem motor vtedy zhasnu a ked ho nastarujem sa rozsvietia ta funkcia auto co mam na packe niako nereaguje aj ked na dysplai mi napise ze je to zapnute alebo vypnute.. 

Ako by som mohol tieto drobnosti odstranit.. 

Dakujem za odpovede

Odesláno

Chcelo by to diagnostikou zistit, ako reaguje stierac na packu, ci povely prijme. Podobne aj senzor na dazd preverit diag.

Svetla ak das na 0 zhasnu? Ak nie, treba pozriet, ci nie je zapnute denne svietenie.

Resp, treba preverit ci cez den je alebo nie je zapnute osvetlenie palubnej dosky EVC, a ostatne tlacitka.

Odesláno

Nepovedal by som, že daždový senzor je nešťastný, skôr budeš nešťastný len ty, že ti nefunguje tak, ako má. Daždový senzor je super vec. K problému: možno sa niekto hral s citlivosťou dažďového senzora a úplne ho rozladil. Tipujem teda, že auto nemáš dlho a zrejme sa s ním ešte len zoznamuješ.

K svetlám: nakoľko je to 2003, ako píšeš, tak bude podľa mňa v BSI aktivované denné svietenie. Tým pádom sa svetlá rozsvietia hneď po štarte. Dá sa to podľa potreby vypnúť.

Odesláno

Mam diagnostiku ale len taku zakladnu nastavovat veci sa tam nedaju. Ale ked mi to raz funguje a potom uz nie tak packa povelndava. Problem bude niekde inde

Ked mam polohu 0 na packe tak svieti vsetko aj svetla aj palubka.. Ako sa to da vypnut to osvetlenie

Odesláno (upraveno)

Tieto veci nastavíš len cez origo diagnostiku.

Len dodám k svojmu predch. príspevku:

To, či máš aktivované denné svietenie zistíš najjednoduchšie tak, že si páčkou vypneš svetelný senzor a potiahneš páčku svetiel k sebe, ako keď zapínaš diaľkové a pustíš ju. Pri vypnutom svetelnom senzore ti len svetlá bliknú - nezostanú svietiť diaľkové.

Denné svietenie nie je až také "premakané", predsa už je to 13-ročné auto a spolu s aktivovaným denným svietením svieti aj palubka (rovnako, ako keby si svetlá zapol sám).

Upraveno uživatelem misho.1709
Odesláno

Tak to asi skocim do peugeotu nech sa mi s tym pohraju.. Ano funguje to ako pises ked sa s tym pohram tak mi dialkove len predliknu a neostanu svietit.. Tak auto uz mam nejaky ten piatok uz ma stihlo aj nechat pred supermarketom ale inak som s nim spokojny hlavne to pohodlie a ta spotreba :D fantazia

Odesláno

No vsak keby ja vedel kto by bol ochotny sa mi na to pozriet.. Ja som aj skusal z netu stiahnut nejake programi ale a neuspesnym koncom kedze vsetky pytali registraciu. Mam len taku zakladnu ako vymazat chyby a pozerat hodnoty ake dava napr. motor

Odesláno

Napis MilanBlatnica - z Blatnice pri TR, mas to 50 km. Pozrel by sa ti na to.

Mas to tam aktivovane na denne svietenie, a tym ti AUTO nefunguje.

Dazdovy senzor len cez riadnu diagnostiku. Mne reaguje na packu tak, ze ked nastartujem a zapnem na Autom stieranie, stiera podla dazdoveho snimaca. ak vypnem motor, a znova nastartujem, musim packu vyp do 0 a potom znova na Auto. Ked to vyp do 0 a zapnem na Auto hoci kedy pocas chodu motora, funguje tak ako ma.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...