sobrom Odesláno 17. listopad 2016 Odesláno 17. listopad 2016 Ahoj, nemá někdo zkušenosti s nastavováním teploty v Peugeot 407? Jde mi o to, že chci jedním tlačítkem ovládat obě dvě strany naráz. Jde to nastavit v menu přepnutím na MONO, ale po vypnutí motoru se toto nastavení dá zase zpět a funguje jako dvouzónová. Nechci to stále přepínat. Software mám nejnovější a zkoušeno stahovat i z více zdrojů, ale dělá to pořád stejně. Díky za rady. sobrom Citovat
Návštěvník Odesláno 17. listopad 2016 Odesláno 17. listopad 2016 Nevím jestli je to stejné, ale u 807 si nastavím teplotu u řidiče. Pak podržím to tlačítko cca dvě vteřiny a na druhé straně se nastaví stejná teplota. Citovat
sobrom Odesláno 18. listopad 2016 Autor Odesláno 18. listopad 2016 Tak tady to nejde, když tlačítko podržím tak teplota se mění až do max nebo min. Ale díky za pokus Trochu mě to vytáčí štelovat furt teplotu dvakrát Citovat
mmartinkovic Odesláno 19. listopad 2016 Odesláno 19. listopad 2016 Kup si auto s jednozonovou klímou a je po probléme. Ale vážne prečo to je problém?šofér má svoju teplotu a spolujazdec svoju. Fukare si nastav zo svojej strany na seba a spolujazdcov bokom a nebudeš to musieť meniť, aby si necítil studeny vzduch. Citovat
baffy Odesláno 19. listopad 2016 Odesláno 19. listopad 2016 Neviem ,možno by stačilo cez diagnostiku prestaviť dvoj-zon na jedno a problém vyriešený ,či? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.