MotoMoto Odesláno 13. listopad 2016 Odesláno 13. listopad 2016 Já je mám na několika NB a pc aktualizované a pohoda. Citovat
brixtr Odesláno 13. listopad 2016 Autor Odesláno 13. listopad 2016 tak že by byla chyba u mě? nic není nemožný poslední dobou to stojí pěkně za.... Citovat
brixtr Odesláno 7. prosinec 2016 Autor Odesláno 7. prosinec 2016 tak notebook se mi zdarně vratil a i touchpad funguje.. problem je v ssd disku jak to vypada v reklamaci mi vyměnily HDD že byl prý nefunkční.. touchpad jede. tak sem dal z5 svůj SSD a v tu chvili sem odkazany na myš.tak alespon něco Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2016 Odesláno 7. prosinec 2016 A nechybí ti na tom disku jen tak náhodou ovladač Touchpadu?? Opětovná doinstalace by to měla vyřešit. Ja mam Asus s SSD diskem a problem nemam Citovat
brixtr Odesláno 7. prosinec 2016 Autor Odesláno 7. prosinec 2016 pravě že ne :/ minule sme tohle řešili s Sniper17 poslal mi snad tucet odkazů ještě od jinych vyrobců ovladaču pro touchpad a ani ty ani original se vubec nechtěli chytit :/ proto jsem to daval na reklamaci měl jsem za to že problem byl v samotnem touchpadu ae jak koukam tak ne :/ normalně už funguje.. ted sem zkoušel ještě reinstalovat ssd ovladače a taky nic. no asi pujde do světa když se stím nijak nepoperu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.