Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec včera se mi párkrát během jízdy seknul tachometr na cca.80km/h pak padnul dolu a nešel vůbec,mám přistrojovku bez otáčkoměru ale jednu plonkovou s otáčkoměrem mám co vše musím udělat aby otáčkoměr fungoval ? díky Jirka.

Odesláno

rozebrat ji a spojit podle představ ,ty jednotlivý části kaple jsou zaměnitelný ...shodné s Bx,kdosi to i zaměnil na Bx ,měl tam z 405ky...tady je to vidět ,jak to prosvítá zespod to drží 2 -3 šroubečky ....jednotlivé díly

http://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=759

problém máš nejspíš s bowdenu ,že padl ....jak se chvěje ,je načlej ,ale to je stará bolest

na rozchodění točkoměru je toho popsáno mraky ...benzín bere impulz z 1 pin cívky u benálu,z řj , nafta z čidla otáček nad setrvákem

Odesláno (upraveno)

a až tě zase budou svrbět prsty jak s ovzdušňovákem a štárt v tom ,tak náhon na bowden z Xa 95 a mladší ,406, xm a podobné .... co má vývod navíc na 3 piny , jsou na uni palPc ,třeba od Veramonu ....taky už je to vymyšlené.

tady to máš : 4 piny na točkoměr z 309  plus minus konstra impulz - to modré našikmo65843072.jpg

Upraveno uživatelem myšut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...