pavelu96 Odesláno 5. květen 2017 Odesláno 5. květen 2017 @Taif Řekl bych že ten Renault bude Koleos Citovat
radim.1008 Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 Radim.1008 Gratulace k Dacii, jak dlouho jsi na ní čekal? Kolega si chce objednat myslím Dacii Lodgy. Sleva od prodejce za dlouhé čekání je jistě fajn a velmi vstřícný krok, jsem zvědav jak to bude kompenzovat mě ( i ostatním) Peugeot, nebo prodejce...Ať dobře a dlouho slouží. Kupoval tchán, za rok už druhou. Tu první rozbil. Myslím, že objednával v prosinci. Díky, vyřídím mu to. Citovat
Honza3008 Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 před 11 hodinami, pavelu96 napsal: @Taif Řekl bych že ten Renault bude Koleos Přesně tak - Koleos Citovat
Honza3008 Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 @Taif s tou navigací jsem to začal zkoumat nedávno, nejdřív přes prodejce a následně přes importéra. Toliko výňatek z konverzace: "V tuto chvíli není, bohužel, tato služba pro ČR spuštěna. Z pozice importéra se snažíme u výrobce její spuštění prosadit, ale momentálně nemáme žádné informace o tom zda, nebo kdy by bylo možné Vámi zmiňovanou službu spustit. Lituji, že pro Vás nemáme lepší informace. S pozdravem a přáním hezkého dne Zákaznický servis Peugeot Citroën DS" Takže všude jinde než snad jen u nás (a snad na Slovensku) jde do P3008 dokonfigurovat Peugeot Connection a SOS atd včetně služeb TomTom Traffic. A my prdlajs Citovat
Honza3008 Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 @Taif taky jsem zvědavej, jestli prodejce či importér budě nějak kompenzovat zpoždění dodání... Koneckonců by nám mohl říct @svijam jestli dostal nějaké "odškodné" neb pokud si pamatuji, měl mít auto začátkem března, tj. 2 měsíce zpoždění... Citovat
svijam Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 Zdravím. No s tou kompenzací asi takhle. Dostal jsem zdarma origoš gumové koberce, plastovou vanu do zav. prostoru a povinnou vybavu. A hodně se omlouvali. V podstatě za zpoždění nemohli ale zamozřejmě to je neomlouvá. Ten Tom Tom Traffic mě docela štve poněvadž na mobilu mi funguje. Třeba půjde spustit Android auto a tam by šli google mapy. Ještě jsem to neřešil, ale dám vědět až bude doma co funguje a co ne . Citovat
Honza3008 Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 (upraveno) Tak to je příjemný, koberce a plastová vana do kufru. Aspoň něco . Taky jsem koukal na Android Auto, ale to taky není u nás podporovaný.... Když něco zjistíš, tak dej vědět. Právě. Na mobilu TomTom Tr. funguje, na starým Renaultu taky. Citroen to má normálně i s modulem s integrovanou simkou a snad i s SOS čudlíkem (koukal jsem na nový C4 grand picaso.... Tak uvidíme jak se k tomu Pežoti, resp PSA postaví a hlavně jestli když to v ČR "spustěj" jestli to půjde zprovoznit na již koupeném autě. Mě naštvali hlavně s reklamou něčeho, co nemají. Všude v materiálech o P3008 se dočítáš, jak je to auto plný technologie a konektivity a předpokládáš, že takhle běžná věc u takovýho auta není problém a ejhle - pak pod čarou písmem velikosti mínus jedna píšou u Služeb Peugeot Connect, že u nás zatím není. U TomTom Traffic není ani tahle poznámka a pak když člověk zjišťuje a je neodbytnej a nenechá se odbýt povšechnými odpověďmi a probojuje se na technickou podporu tak se dozví že vlastně prdlajs Upraveno 6. květen 2017 uživatelem Honza3008 Citovat
Honza3008 Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 Další problémy v Sochaux (tentokrát lakovna) a dále nábor dalších lidí na montáž 3008: http://www.estrepublicain.fr/edition-belfort-hericourt-montbeliard/2017/05/04/en-peinture-une-caisse-s-est-mise-en-travers http://news.autoplus.fr/Peugeot/3008/Peugeot-3008-PSA-Sochaux-emploi-1516079.html https://qtelegram.com/psa-is-recruiting-temporary-workers-in-sochaux-to-assemble-the-peugeot-3008/5218 Tak snad se dočkáme. Teď už chybí jen zemětřesení... Citovat
Taif Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 pavelu96, Honza3008 Jj napadlo mě pak, že by to mohl být Koleos, no jo, no S tou navigací si mě nepotěšil, no snad to pak nějak dodatečně vyřeší. My jsme holt stále ten "druhořadý trh", jinak si to neumím vysvětlit. svijam No tak alespoň něco ti dali za dlouhé čekání. Jsem zvědav jak dopadnu já, jedu už dva měsíce po termínu dodání, je ale pravda, že ty gumové koberečky mi prodejce dal hned při objednání zdarma ( že by už tenkrát tušili, že dojde ke zpoždění dodávky?) a i nějakou tu slevu při objednání poskytl, tak možná utřu nos, uvidíme... Citovat
radim.1008 Odesláno 7. květen 2017 Odesláno 7. květen 2017 Dnes cestou do Brna a zpět jsem potkal tři bílý. Krásný auto, viděl jsem ho poprvé na vlastní bulvy. Citovat
Honza3008 Odesláno 9. květen 2017 Odesláno 9. květen 2017 Taky začínám 3008 potkávat na silnicích a fakt vypadá dobře Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. květen 2017 Odesláno 9. květen 2017 Pokud lidi na 3008 budou čekat tak dlouho,budou rušit smlouvy a půjdou jinam ,kde není taková dlouhá čekací doba... Citovat
svijam Odesláno 9. květen 2017 Odesláno 9. květen 2017 Honza3008, Taif Ahoj všichni. Přináším doufám dobré zprávy. Teď jsem byl u prodejce podepisovat papíry na zítřejší předávku svýho žihadla . Sedli jsme dovnitř, vyzkoušeli Android auto a funguje. Tomtom traffic prý automaticky naskočí přes internet v nejbližší době. Tak snad bude vše fungovat jak má !!! Citovat
Honza3008 Odesláno 9. květen 2017 Odesláno 9. květen 2017 @svijam díky za snad dobré zprávy! Takže s AndroidAuto by tam mohly jít GoogleMaps a když naběhne Tom Tom Traffic tak to bude brát datový připojení přes mobil přespokládám (když P3008) nemá integrovanou simku. Tak sláva. Snad je to posun k lepším zítřkům Teď ještě aby se umoudřila výroba a nebyly čekací doby jak za komančů na 1000 Malých Bolestí a lidi nemuseli rušit smlouvy a hledat nějakou alternativu jak píše @Charlie 1 ... Ono nakonec moc na výběr není... Na Kardiaqa budou čekačky podobné. Renault Koleos ještě nemá ceníky (dle informací bude čekačka 6 měsíců). A bůh ví jak to bude u dalších značek. Ještě dotaz @svijam - Android auto nejde u nás stáhnout z Google Play. Ale stáhnout a nainstalovat se dá. Máš s ním nějaké zkušenosti? Já ho ještě nezkoušel. Jen jsem někde četl, že se stává že se za čas kousne a píše že u nás není podporováno. Tak si budeme držet palce. Jinak dík za každé info. Citovat
svijam Odesláno 9. květen 2017 Odesláno 9. květen 2017 (upraveno) Přesně jak říkáš data jdou přes mobil a google maps naběhly taky i když jsme to propojili až napodruhý a tady posílám odkaz na stažení apk android auto http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Jenom je potřeba v mobilu vypnout automatický aktualizace aplikací poněvadž po nový aktualizaci se Andr.auto nezapne. Stačí pak stáhnout, odinstalovat starou a nainstalovat novou verzi výše. Upraveno 9. květen 2017 uživatelem svijam Citovat
Taif Odesláno 9. květen 2017 Odesláno 9. květen 2017 Zdravím Vás chlapi. Dnes ráno když jsem jel autobusem do práce, potkal jsem v Praze na Zličíně také jednu novou P 3008 se středočeskou značkou. Ale zase tak moc jsem jich zatím nepotkal, pracuji v Praze a opravdu jsem jich od listopadu co jsem ji objednával potkal tak všehovšudy 5 a z toho byly tři pomalované předváděčky. Snad se brzy dočkáme:-) svijam S tím TomTom traficem jsou to dobré zprávy, ale Android auto mě asi nepůjde, nemám mobil s Androidem Jak píše Honza3008, díky ti za každé nové info a i Honzovi za jeho odkazy na zajímavé články o P 3008. Jinak se opravdu těším na tvé poznatky až to auto budeš mít, osobní zkušenost majitele je k nezaplacení Charlie 1 Také jsem měl už nutkání smlouvu zrušit ( už by to šlo i bez sankcí), ale přesně jak píše Honza3008 čekalo by se stejně někde jinde. Fakt nevím kde je chyba. Jen tak pro zajímavost, s manželkou jsme auto objednávali v listopadu s dodáním do konce února a dětem jsme nic neřekli, páč jsme je chtěli překvapit jakoby s opožděným vánočním dárkem. No, to nevyšlo, tajíme to před nimi ale dál, teď už z důvodu kdyby náhodou ( nedej bože) auto z nějakého mě neznámého důvodu nebylo, tak aby nebyli kluci zklamaní Citovat
Honza3008 Odesláno 10. květen 2017 Odesláno 10. květen 2017 @svijam díky za radu ohledně Android auto. Určitě vyzkouším. Doufejme, že brzo rozběhnou Tom Tom Traffic. @Taif já taky dělám v Praze a kupodivu jsem jich potkal za poslední 2 měsíce tak 10. Takže už se začínají rojit Za články o P3008 není zač. Když něco najdu a přijde mi to zajímavý, tak to sem přidám i pro ostatní. Já jsem chtěl původně novýho Koleose. Jenže frantíci s kosočtvercem nestíhaj zřejmě jako u P3008 a i když měly být ceníky na začátku roku tak prdlačka a proto jsem šel do P3008. Tak uvidíme jestli francouzská fabrika ve Francii (Sochaux) bude lepší než francouzská fabrika v Jižní Korei (Busan) - ta Korea má nevýhodu, že jen 4 měsíce je auto na cestě (velbloudí karavanou, pak na voru a nakonec vlakem a kamionem). Držím palce ať Ti dorazí co nejdřív a kluci mají překvápko a radost. Já měl půjčenou předváděčku na víkend a moji kluci se v něm svezli, takže o P3008 vědí a už se nemůžou dočkat (snad ještě víc než já) Citovat
svijam Odesláno 11. květen 2017 Odesláno 11. květen 2017 Ahoj kluci. Tak nevím jak začít. Fakt mě to auto baví. Včera jsem ho převzal a jezdil až do večera. Potřeboval jsem do Prahy takže i po dálnici. Motor není slyšet v autě vůbec, jenom když přidám hodně plyn nebo v režimu sport. Na dálnici je slyšet jenom mírný aerodynamický hluk. Nerovnosti tlumí fakt solidně. Hifi Focal hraje ůžasně. Všechny funkce jsem ještě ani nevyzkoušel ale baví mě hlídání v jízdních pruzích. Poněvadž jsem si cestou furt s něčím hrál tak chvílema auto řídilo samo . Ledky svíti super. Sedačky exluzivní. Radši se ptejte co chcete vědět rád všem odpovím. Jenom mějte na paměti, že jsou to jen moje názory a taky fakt, že jsem ještě z něj vyprděnej . GT Line 1.6 THP v automatu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.