Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

ahojte, mozem sa opytat mam problemy s mojou 206 kou a myslim si, ze spolu mozu suvisiet. 2 x sa mi stalo, ze mi vyvrela voda. raz po dlhom stani v kolone a raz ked som nechal auto nastartovane asi 6 -8 minut. druhy problem je, ze z casu na cas mi zapne ventilator chladica na plno a aj ked vypnem auto stale ho pocut. moze byt zle vicko a ten ventilator zla elektrika? alebo to moze mat suvis? dakujem pekne a prajem prijemny vecer

206 2.0 gti 99kw 2000 

Upraveno uživatelem da niel
Odesláno

To trochu nechápu. Jak se Ti mohla vyvařit voda v chladiči a za tak krátkou dobu?? Co ukazoval teploměr na palubce? Tohle ukazuje na netěsnost v chladící soustavě případně vadný termostat nebo snímače teploty a v tom horším případě kombinaci více součástí. To že ventilátor běží i po vypnutí motoru, je věc zcela běžná.   

Odesláno

neviem odkial vyvrela. podla mna cez viko, kedze tam bolo vsetko mokre okolo toho. teplomer ukazoval 90. niekedy ked zapne na maximum klesne z 90 na 70. to ze bezi aj po vypnuti je normalne, kedze je nezavisli, ale to, ze bezi na maximum mi neprislo v pohode, ale asi je podla toho prispevku pred tvojim. diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...