Pajtaš Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Zdravím, Rozmýšľam nad kúpou Peugeot 307 sw 1.6HDI 66kw 4/2007...Včera som sa rozprával z kamarátom mechanikom a vravel že tieto motory sú úplná hrôza, čo som zostal úplne zaskočený. Tak preto píšem tu, aby som mal istotu do čoho idem. Čo sa týka auta o ktoré mám záujem, je to 66kw bez FAP, nemá dvojhmotný zotrvačník a nemá variabilné turbo čo je fajn. Stav odometra je 178000km. Bol som si na dať jazdu, a som prekvapený aké to je celkom tiché a motor ide ako šepot kvetín, fakt ticho Len som si všimol že hadice do intercoolera boli trošku zamastené od oleja, auto nemá spotrebu oleja....nemám moc z Peugeotom skúsenosti tak dúfam že mi poradíte na čo si dávať pozor. Ďakujem za odpovede Citovat
ozzy56 Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 ahoj, máš fajnu přezdivku , ale k věci--já bych se motoru 1.6 HDi nebál, podle ohlasů a zkušeností tady na foru to není špatný motor , jestli se ti auto jinak líbí a vyhovuje i cenou, nechej si ho zkontrolovat v autoriz. servisu (nee v tom, kam jezdil dosavadní majitel ), možná řeknou i nějakou historii vozu z firemní databáze, pokud se rozhodneš to auto koupit, počítej s tím, že je třeba do něj hned investovat (možná rozvody, oleje, filtry, ostatní kapaliny atd.), jestli má auto ty kilometry skutečné, tak budeš pak jen jezdit, jezdit, jezdit toho kamaráda pak do auta už neber Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.