Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Rozmýšľam nad kúpou Peugeot 307 sw 1.6HDI 66kw 4/2007...Včera som sa rozprával z kamarátom mechanikom a vravel že tieto motory sú úplná hrôza, čo som zostal úplne zaskočený. Tak preto píšem tu, aby som mal istotu do čoho idem.

Čo sa týka auta o ktoré mám záujem, je to 66kw bez FAP, nemá dvojhmotný zotrvačník a nemá variabilné turbo čo je fajn. Stav odometra je 178000km. Bol som si na dať jazdu, a som prekvapený aké to je celkom tiché a motor ide ako šepot kvetín, fakt ticho :) Len som si všimol že hadice do intercoolera boli trošku zamastené od oleja, auto nemá spotrebu oleja....nemám moc z Peugeotom skúsenosti tak dúfam že mi poradíte na čo si dávať pozor.

Ďakujem za odpovede

Odesláno

ahoj, máš fajnu přezdivku :), ale k věci--já bych se motoru 1.6 HDi nebál, podle ohlasů a zkušeností tady na foru to není špatný motor , jestli se ti auto jinak líbí a vyhovuje i cenou, nechej si ho zkontrolovat v autoriz. servisu (nee v tom, kam jezdil dosavadní majitel ;)), možná řeknou i nějakou historii vozu z firemní databáze, pokud se rozhodneš to auto koupit, počítej s tím, že je třeba do něj hned investovat (možná rozvody, oleje, filtry, ostatní kapaliny atd.), jestli má auto ty kilometry skutečné, tak budeš pak jen jezdit, jezdit, jezdit :super

toho kamaráda pak do auta už neber :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...