Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobry vecer,

omlovam se jestli zakladam tema ktere tady jiz bylo ale nenasel jsem. Mam peugeot 807 clen HonzaZ mi aktivoval cd menic i aux vstup zakoupil jsem krabici na prehravani mp3 a nastal problem pokud vyndam z radia ten cerny konektor tak mi nefunguje ovladani na palabuni desce k navigaci,menu atd. na radiu to funguje a krabice na prehravani mp3 stejne nefunguje. Pokud zapojim konektor zpet ovladani funguje. V kasliku je normalne vyveden konektor na cd menic. Kde muze byt problem ? Auto rozebrane a jsem v koncich. Dekuji za kazdou radu. Mam radio n3 magneti mareli s navigaci

20161021_211951.jpg

Upraveno uživatelem Dumbo272
Odesláno (upraveno)

eeee nejak tomu nerozumim :-( mam rozpojit konektor k mp3 a draty podle barvy nastrkat do origo komektoru ?

Odesláno

1) problém může být v tím že máš navi ale mp3 box je na rd4

2) problém je že v tom černém málem konektoru z auta je pravděpodobně ovládání (nebo se ta krabička s autem hádá )

Musel by si vypinovat z MP3 a naplňovat do těch samých co jdou z auta do radia

Odesláno

tak jsem si udelal vylet do Kutne hory pro cd menic a take ho radio nevidi byl to cd menic clarion dle pana ktery ho prodaval je potreba novejsi tip a ten neni k sehnani sam ma c8 a take mu tam nejde vecer sednu k pc a podivam se na mp3 krabicku na radio rt3 ale mam dojem ze kdyz odpojim tu cernou kostku z radia ze mi opet nepujde ovladani systemu z palubniho ovladace ale ta krabice primo k tomuto radiu by to mela mit nejak vyresene 

dekuji vsem zucastnenym za rady a pomoc 

Odesláno
před 6 hodinami, HonzaZ napsal:

Zdravím Dumbo, až teď jsem si všiml, že je problém s tím MP3. Až budu mít chvilku, mrknu do schemat a uvidíme co se s tím dá dělat.

diky ;-)

Odesláno

Tak jsem hledal ve schematech a z toho mi vyplynulo toto - zásadní problém je v tom, že toto rádio (navigace) RT3 je určené na sběrnici VAN, ale výstupní konektor má MOST/FAKRA, který se používá v rádiích a navigacích pro sběrnici CAN. Takže výsledek je takový, že by se musel zachovat černý konektor (12 pinů), který je původně v rádiu s ovládáním navigace, a do něj by se musely napíchat patřičné piny z MP3 changeru. Ten changer by ale musel být pro sběrnici VAN, tzn. ten původní který jste měl s modrým konektorem - kostkou.

Odesláno (upraveno)

tak jsem z toho zmaten :-( je to tedy tak ze to co mam ted je mi k nicemu a potreboval bych tu krabici co jsem mel puvodne u Vas Honzo ? a nebo pak koupit uplne novy ktery ma nejake rozdvojeni ? napr toto: http://www.mp3auto.cz/peugeot/s-podporou-textu/189-gateway-300-dual-can-usb-ipod-iphone-do-peugeotu/

myslim si ze napichat draty z konektoru se zbernici van nebude lehke protoze nikdo nevi jakej drat je k cemu :-( 

a nebo potom z tohoto stavajiciho mp3 co mam napichat draty do toho cerneho konektoru ale to je ten samej pripad jelikoz vubec nevim k cemu vede jakej drat

Odesláno

je to delane plug&play
to znamena ze pokud tam uz nejaka koncovka je tek pin 1 nahradim pinem 1 atd

jenze kdyz tohle je CAN a radio VAN komunikace je asi stejna jako se snazis mluvit s korejcem - vis ze tam je ale kulovy mu rozumis

Odesláno

Toto poslední má 2 konektory, asi pro VAN i CAN, ale nevím. Ten MP3 changer s modrou kostkou (konektorem) by se nechal zapojit do konektoru pro changer, ale musela by se udělat redukce. Schema propojení bych snad sehnal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...