Dumbo272 Odesláno 21. říjen 2016 Odesláno 21. říjen 2016 (upraveno) Dobry vecer, omlovam se jestli zakladam tema ktere tady jiz bylo ale nenasel jsem. Mam peugeot 807 clen HonzaZ mi aktivoval cd menic i aux vstup zakoupil jsem krabici na prehravani mp3 a nastal problem pokud vyndam z radia ten cerny konektor tak mi nefunguje ovladani na palabuni desce k navigaci,menu atd. na radiu to funguje a krabice na prehravani mp3 stejne nefunguje. Pokud zapojim konektor zpet ovladani funguje. V kasliku je normalne vyveden konektor na cd menic. Kde muze byt problem ? Auto rozebrane a jsem v koncich. Dekuji za kazdou radu. Mam radio n3 magneti mareli s navigaci Upraveno 21. říjen 2016 uživatelem Dumbo272 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. říjen 2016 Odesláno 21. říjen 2016 Špatně řešené propojovací kabely Vypinuj tu MP3 "krabici" a nsoinuj do původního konektoru Citovat
Dumbo272 Odesláno 21. říjen 2016 Autor Odesláno 21. říjen 2016 (upraveno) eeee nejak tomu nerozumim :-( mam rozpojit konektor k mp3 a draty podle barvy nastrkat do origo komektoru ? Upraveno 21. říjen 2016 uživatelem Dumbo272 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. říjen 2016 Odesláno 21. říjen 2016 Vyfotit tu mp3 hlavne kabeláž pak se da radit Citovat
Dumbo272 Odesláno 21. říjen 2016 Autor Odesláno 21. říjen 2016 před 9 minutami, Havlicek.Lukas napsal: Vyfotit tu mp3 hlavne kabeláž pak se da radit Citovat
Dumbo272 Odesláno 21. říjen 2016 Autor Odesláno 21. říjen 2016 http://www.aunika.com/Autohifi/USB-AUX-adaptery/USB-vstup-Citroen-Peugeot je to tento mp3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 1) problém může být v tím že máš navi ale mp3 box je na rd4 2) problém je že v tom černém málem konektoru z auta je pravděpodobně ovládání (nebo se ta krabička s autem hádá ) Musel by si vypinovat z MP3 a naplňovat do těch samých co jdou z auta do radia Citovat
Dumbo272 Odesláno 22. říjen 2016 Autor Odesláno 22. říjen 2016 tzn odpojit z konektoru mp3 kabely a dat je podle barvy k originalnimu konektoru a cekat zda se chytne mp3 nebo ne ? a nebo varianta b koupit origo cd menic Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 takhle skusit to muzes - hlavne si zapamatuj kde presne si to odpojil aby to slo vratit (teda pokud by to uznaly) varianta B je koupit USB pro RT3 rikam je mozne ze to proste mezi sebou komunikovat nebude Citovat
HonzaZ Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 Zdravím Dumbo, až teď jsem si všiml, že je problém s tím MP3. Až budu mít chvilku, mrknu do schemat a uvidíme co se s tím dá dělat. Citovat
Dumbo272 Odesláno 22. říjen 2016 Autor Odesláno 22. říjen 2016 tak jsem si udelal vylet do Kutne hory pro cd menic a take ho radio nevidi byl to cd menic clarion dle pana ktery ho prodaval je potreba novejsi tip a ten neni k sehnani sam ma c8 a take mu tam nejde vecer sednu k pc a podivam se na mp3 krabicku na radio rt3 ale mam dojem ze kdyz odpojim tu cernou kostku z radia ze mi opet nepujde ovladani systemu z palubniho ovladace ale ta krabice primo k tomuto radiu by to mela mit nejak vyresene dekuji vsem zucastnenym za rady a pomoc Citovat
Dumbo272 Odesláno 22. říjen 2016 Autor Odesláno 22. říjen 2016 před 6 hodinami, HonzaZ napsal: Zdravím Dumbo, až teď jsem si všiml, že je problém s tím MP3. Až budu mít chvilku, mrknu do schemat a uvidíme co se s tím dá dělat. diky ;-) Citovat
HonzaZ Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 Tak jsem hledal ve schematech a z toho mi vyplynulo toto - zásadní problém je v tom, že toto rádio (navigace) RT3 je určené na sběrnici VAN, ale výstupní konektor má MOST/FAKRA, který se používá v rádiích a navigacích pro sběrnici CAN. Takže výsledek je takový, že by se musel zachovat černý konektor (12 pinů), který je původně v rádiu s ovládáním navigace, a do něj by se musely napíchat patřičné piny z MP3 changeru. Ten changer by ale musel být pro sběrnici VAN, tzn. ten původní který jste měl s modrým konektorem - kostkou. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 HonzaZ - tak nejak sem si to myslel jen sem si nebyl jisty tim CAN-VAN Citovat
Dumbo272 Odesláno 22. říjen 2016 Autor Odesláno 22. říjen 2016 (upraveno) tak jsem z toho zmaten :-( je to tedy tak ze to co mam ted je mi k nicemu a potreboval bych tu krabici co jsem mel puvodne u Vas Honzo ? a nebo pak koupit uplne novy ktery ma nejake rozdvojeni ? napr toto: http://www.mp3auto.cz/peugeot/s-podporou-textu/189-gateway-300-dual-can-usb-ipod-iphone-do-peugeotu/ myslim si ze napichat draty z konektoru se zbernici van nebude lehke protoze nikdo nevi jakej drat je k cemu :-( a nebo potom z tohoto stavajiciho mp3 co mam napichat draty do toho cerneho konektoru ale to je ten samej pripad jelikoz vubec nevim k cemu vede jakej drat Upraveno 22. říjen 2016 uživatelem Dumbo272 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 je to delane plug&play to znamena ze pokud tam uz nejaka koncovka je tek pin 1 nahradim pinem 1 atd jenze kdyz tohle je CAN a radio VAN komunikace je asi stejna jako se snazis mluvit s korejcem - vis ze tam je ale kulovy mu rozumis Citovat
Dumbo272 Odesláno 22. říjen 2016 Autor Odesláno 22. říjen 2016 http://www.mp3auto.cz/peugeot/bez-podpory-textu/94-adapter-usb-sd-mp3-vstupp-autoradio-peugeot/ a toto by neslo je to can - van asi mam smolika a mp3 nezprovoznim Citovat
HonzaZ Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 Toto poslední má 2 konektory, asi pro VAN i CAN, ale nevím. Ten MP3 changer s modrou kostkou (konektorem) by se nechal zapojit do konektoru pro changer, ale musela by se udělat redukce. Schema propojení bych snad sehnal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.