*marian* Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 Zdravím kluci mám problém auto mi za studena po ujetí cca 2km se někdy stane že mi začnou kolísat otáčky od 750 do 2000 v sekundovém intrevalu někdy to přestane samo nebo to musím vypnout a nastartovat znovu . Čím to může být je tam nějaký automatický sytič nemám vůbec tušení co to je . Celé léto nic přišlo ochlazení a začalo to zase dělat díky za radu ... Citovat
kdoasi Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 Čerpadlo Lucas? Asi bych první zkontroloval, jestli není porušená izolace kabelů na čerpadle, která se ráda drolí (nutno sundat kryt), případně ostatních kabelů na motoru (řj, čidlo teploty, ... Citovat
*marian* Odesláno 16. říjen 2016 Autor Odesláno 16. říjen 2016 Ano je tam Lucas a kabelaž je v pořádku je prostě divné že to udělá jen když je venku chladno a jak se motor zahřeje stačí trochu a je klid . Citovat
*marian* Odesláno 16. říjen 2016 Autor Odesláno 16. říjen 2016 Je trochu zvlhle se zadní strany je tam jen okrožek Citovat
dzavel Odesláno 16. říjen 2016 Odesláno 16. říjen 2016 Měl si ho rozebrané? Ty dráty se rozpadají při doteku. Možná pomuže jen přetěsnění, ale moc bych tomu nedal - http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=pretesneni-aktuatoru-na-cerpadle-epic&cisloclanku=2011020001 Citovat
*marian* Odesláno 16. říjen 2016 Autor Odesláno 16. říjen 2016 Kdysi jsem přetěsňoval akutátory kabelaž byla v celku v pohodě jen 3 kable se droli jinak nic teď to vlhne u okroužku 746 jak máš planek u toho rozebraného čerpadla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.