Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaky olej

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Ahoj lidi.

Koupil jsem nedavno ojetinku a hned jsem menil olej a všechny filtry. Na internetu mam jednu stranku kde po zadani SPZ mi vyjelo ze moje 307 SW 1.6 HDI 80KW r.v.2007 potřebuje Castrol Magnatec 5w-30 C2. No ještě 500km. a ceka me po 15.000km. další vymena, ale na te strance bohužel ten olej uz není a nabízí mi to : Super 3000 X1 5W40 , SYNTIUM 5000 CP 5W30 nebo SYNTIUM 7000 E 0w30. A ted babo rad který mam pouzit.

Ještě bych napsal ze ziju dlouhodobe ve Francii. Není problém ten Castrol objednat nekde jinde, ale potreboval bych jen vedet, jestli ten Castroj je dobry a nebo z tech dalších trech je nektery lepsi. Moc vam dekuji.

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

A tak to se omlouvam. Ano mam FAP. Koukal jsem se na tel olej který mi doporucujes ( Total Quartz INEO ECS 5W-30 ) a koupim ho. Moc dekuju za radu. :) 

Upraveno uživatelem Rocles
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V ‎05‎.‎10‎.‎2016 at 21:16, Rocles napsal:

Total Quartz INEO ECS 5W-30

Tak jsem po 15.000km. vymenil všechny filtry a na doporuceni nalil olej Total Quartz INEO ECS 5W-30 . Predtim tam byl Castrol Magnatec 5w-30 C2. Nemam s tim zadny problém jenom zvuk motoru je ted takovy hutnejsi, hrubsi. Je to vůbec mozne?

Poprosil bych ještě o jednu radu. Brzy budu muset dolit chladici kapalinu. Mam ji na MINIMUM. Netusim co tam predesly majitel lil. Koukal jsem do nádržky a kapalina ma barvu takovou do zluta. Muzete mi někdo poradit co tam mam nalit. Moc vam dekuju :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...