Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj přátelé,

zjistil jsem podivnou věc na motoru, vypadá to jako díra pro čidlo, má to závit, ale netuším, k čemu slouží. Koukal jsem jen tak zběžně po nějakém kabelu s konektorem v okolí, ale nic jsem nenašel. Na fotce uprostřed, motor 3FZ. Poradí někdo? Díky, malinko :-) mě to znervózňuje.

IMG_1212m.jpg

Odesláno

Ahoj koukal jsem na jiné motory a taky to tam nemají myslím že to je příprava jen na něco doplňkového ale motor 6FZ ten už tam něco má takže asi proto ty nic

jsou to podobné motory,snad se tedy nepletu :)

s-l1600.jpg

6460556085.jpg

Odesláno

Už se to tu někde před časem řešilo, dával jsem fotku že to tak mám taky. Nevím, co to je, ale ničemu to nevadí :)

Odesláno

Díky za odpovědi. Včera jsem taky koukal po netu a zjistil, že je ta díra vidět na bazarových motorech celkem běžně. Mě jenom vyděsilo, že je ten otvor nepřirozeně čistý (i když na fotce to vypadá oproti skutečnosti, jako bych to auto vylovil z rybníka).

Odesláno

No tak mozna tamtudy odchazi vodni para nebo neco .. Tak je to cisty .. Nevim :) Taky me to loni touhle dobou vydesilo (zjistil jsem ze to bylo loni co jsem to sem daval kdyz jsem Ti ted hledal tu fotku)

Odesláno

Třeba příprava na něco po modernizaci motoru .. Neřeš ... To máš stejný jako my na 306 - je to přelom 2000/2001 a už tam je na budíkách příprava na hlídání zapnutých pásů a to 306 pokud vím nikdy neměla, až 307 tj od 2002 nejdřív .. A podobně :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...