urdemala Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Ahoj přátelé, zjistil jsem podivnou věc na motoru, vypadá to jako díra pro čidlo, má to závit, ale netuším, k čemu slouží. Koukal jsem jen tak zběžně po nějakém kabelu s konektorem v okolí, ale nic jsem nenašel. Na fotce uprostřed, motor 3FZ. Poradí někdo? Díky, malinko :-) mě to znervózňuje. Citovat
Sniper17 Odesláno 8. září 2016 Odesláno 8. září 2016 Ahoj koukal jsem na jiné motory a taky to tam nemají myslím že to je příprava jen na něco doplňkového ale motor 6FZ ten už tam něco má takže asi proto ty nic jsou to podobné motory,snad se tedy nepletu Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. září 2016 Odesláno 8. září 2016 Už se to tu někde před časem řešilo, dával jsem fotku že to tak mám taky. Nevím, co to je, ale ničemu to nevadí Citovat
parizov Odesláno 8. září 2016 Odesláno 8. září 2016 Možná jen pracovní otvor (opracování, montáž, přeprava...)? Citovat
urdemala Odesláno 8. září 2016 Autor Odesláno 8. září 2016 Díky za odpovědi. Včera jsem taky koukal po netu a zjistil, že je ta díra vidět na bazarových motorech celkem běžně. Mě jenom vyděsilo, že je ten otvor nepřirozeně čistý (i když na fotce to vypadá oproti skutečnosti, jako bych to auto vylovil z rybníka). Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. září 2016 Odesláno 8. září 2016 No tak mozna tamtudy odchazi vodni para nebo neco .. Tak je to cisty .. Nevim Taky me to loni touhle dobou vydesilo (zjistil jsem ze to bylo loni co jsem to sem daval kdyz jsem Ti ted hledal tu fotku) Citovat
Sniper17 Odesláno 8. září 2016 Odesláno 8. září 2016 Já mám na 405 dole u olejové vany konektor 4 pin jde do něho proud ale nikam nejde tak taky furt pátrám co že to je Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. září 2016 Odesláno 8. září 2016 Třeba příprava na něco po modernizaci motoru .. Neřeš ... To máš stejný jako my na 306 - je to přelom 2000/2001 a už tam je na budíkách příprava na hlídání zapnutých pásů a to 306 pokud vím nikdy neměla, až 307 tj od 2002 nejdřív .. A podobně Citovat
Sniper17 Odesláno 8. září 2016 Odesláno 8. září 2016 Pravda lepší nepátrat jezdí,svítí,troubí tak co jo a stěrače stírají Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.