Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Mám na vás technický dotaz..

moje 106 ll rok 1996 obsah1,0 ma stahovaní předních oken na švihadla.

Mám ještě jednoho který ma el.stahování. A chci se zeptat zde se to dá předělat, ten můj na elektriku. díval jsem se pod prostřední panel a kabely s hnědýma koncovkama tam jsou. Když to vymontuju a nahodím na toho druhého bude to fungovat?? nebo tam bude nějaký zadrhel?

Díky všem

Odesláno
před 4 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

Max chybějící relé 

Jakou barvu má relé???

A bude v pojistkové skříni konektor na tohle relé?

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Otevru prehistoricke tema, abych nezakladal nove. Mam trochu problem s oknama, pri stazenych oknech drncej, nez se donutim rozebrat oblozeni dveri, jak tam okno drzi ve stahovacce - mam elektricke stahovacky.

Je to tam ulozene v luzku s nejakou gumou? Nebo v plastu? Je sance to nejak umravnit, aby to nedrncelo nebo je to proste vlastnost 106tek? Dik za postrehy nebo odkazy na temata s resenim. :super

Odesláno (upraveno)

Gumové uložení skel se spíš používá u koncernových spouštěčů. Tady bych si tipnul plast. Nespusobuje to drnčení těsnění mezi sklem a dveřmi? 

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

No tak to nezbejvá, než shodit tapec, dotáhnout co bude povolené, popřípadě vystlat uložení filcem nebo gumou a pak mrknout na těsnění...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...