Rosi Odesláno 5. září 2016 Odesláno 5. září 2016 (upraveno) Ahoj měl bych prosbu s pomoci mojí 307 HDI 2.0 100kw 2006. mám najeto 500000 km ale pravidelný servis a zatím vše ok. Po nastartování mi to píše Abgassistemdefekt, nic se s autem neděje do doby ujetí 480 až 600 km v tom to režimu to spadne jako do nouzáku (ztratí to výkon), a nejde to vytočit přes 3000 otáček. Když to hodím na diagnostiku a smažu to jede to zas normálně než do ujetí výše uvedených kilometrů. Už mi to tak dělá 3 měsíce a je to pořád stejné. Děkuji všem za pomoc a radu. Upraveno 5. září 2016 uživatelem Rosi překlep Citovat
Rosi Odesláno 5. září 2016 Autor Odesláno 5. září 2016 Ahoj přikládám výpis s diagnostiky (celkem 4 chyb) ta první závada P0473 tam zůstane i po smazaní ale auto zase funguje normálně hr peugeot.pdf Citovat
HonzaZ Odesláno 5. září 2016 Odesláno 5. září 2016 Podle výpisu to vypadá na ucpaný FAP a nefungující aditivaci paliva pro FAP. Možná příčina může být ve uzávěru nebo snímači uzávěru nádrže. Pokud je vadný nedochází po natankování k přidání aditiva do nádrže, což je důležité pro regeneraci FAPu. Citovat
Rosi Odesláno 6. září 2016 Autor Odesláno 6. září 2016 (upraveno) Oprava odpovědi........ Omluva .... Jj odpojím a zkontroluji FAP a kde najdu snímač uzávěru nádrže. Když lehnu pod auto pod nádrž objevil jsem ze spodu na levé straně vzadu nějaký elektrický ventil a k němu připojen průhledný balonek který byl děravý a někdo onu dírku zaškrtil, ale nevím jestli to je s tim spojené. Ještě se mi 2x stalo že při rezervě v nádrži a dojezdu cca 100 km mi auto chcíplo a po dotankováni a napumpování opěť chytlo a jede. To jen píší jestli by to mohlo mít spojitost. Upraveno 7. září 2016 uživatelem Rosi Oprava nesmslu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.