Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ano jistě. Když jsem měl tohle svoje nabouraný tak jsem jezdil tou druhou. Ze dvora to mame zkopce a když zaviram vrata tak musim zastavit v kopci. Tam se snad ani dva dospelí nevejdou ne?

Jen tak ještě jedna otázka. Vepředu v pravo něco tluče. Vcera jsem vymenil rameno, stabilizační tyčky před rokem, uložení tlumičů před rokem a kuláky řizení jsou měněny asi před 3 lety. Co to tedy muže být? Když jedu po silnici tak nic ale oběví se to v male rychlosti třeba po louce. Takové rychle klepaní. Stabilizační tyče jsem dával FEBI. Je možny že by byli v haji?

Odesláno (upraveno)

Pokud se budeš bavit tímto způsobem, tak nebudu odpovídat.

Ptal jsem se tě, zda po nasednutí dvou dospělých osob dozadu dřou kola o blatníky. Jak jinak chceš zjistit, že zadní náprava je v pořádku, nebo vadná? Anebo ty nedovedeš posadit dozadu dvě dospělé osoby?

Normalizovaná osoba pro účely návrhu vozidel má průměrně 85 kg, s možností tolerance.

206 má užitečnou hmotnost 495 kg včetně obsluhy (řidiče).

Zřejmě nejsi schopen vyřešit technický problém, takže si klidně namontuj nové tlumiče.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Divím se,že je stížnost na AutoDomin,co já vím,Tak jsou šikovní a zruční,připravují auta na stk a nejen to,servisujou buginy na závody,mimo jiné,z vlastní zkušenosti,Když jsem měl 309 ku,dělali mi kompletní zadní nápravu a jezdí do dnes 

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno (upraveno)

Ále stížnost... zatím se neví, co tomu je, a asi ani nechce vědět.

Každé auto s takovou zadní nápravou se zvedá a klesá. Možná je vada u té druhé 206, která se nezvedá. Anebo se přijde na to, že jí (té druhé) nefunguje ruční brzda, takže se tam nechává kvalt, a je benzinová. A tato je dieslová, takže kvalt to v kopci neudrží.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Tak jsem včera měnil tlumiče a konečně jsem se zbavil veškerého poklepávaní a bouchání od zadní napravy. Byly oba uplně KO. Každopadně problém se sedáním napravy zůstal. Při té repasy napravy se zřejmě měnili i torzní tyče. Jsou skoro jak nové, ale asi to bude nějaké bláto. Když utahujete šrouby na kolech, tak tim klíčem normálně tou napravou zvedáte. Když je auto na heveru a vezmete roukou za kolo, tak přes nevelky odpor tu napravu také zvednete. Když jsou v zadu dva lidi, tak auto docela sedí. Každopadně ta druha 206 když se pověsí z kopce na ručku, tak se tam ta náprava teměř ani nehne. U tehle se kola opřpou o blatníky u dveří. Je možný, že ty torzní tyče jsou nějaké měkke? Pravděpodobně to bude nějaký starline jako ty tlumiče.

Odesláno

jojo s tim jsem nakonec počítal, že to tlumičema nebude. Byly ale ko tak za výmenu to stalo. No vysvětli mi tedy co tam muže být v hajzlu?

4 roky po repasu v AutoDomin. To je kvalitní repas za 10k co? Pěkně se starline dílama.

Odesláno

ja na saxu to delal s kamaradem doma
ale to tak ze jsem ze spatnych seskladal 1 slusnou

na 3 dire sem mel "nove" stabiky ale loziska v prdeli
a na 4 dire to bylo naopak tak se to poskladalo aby to jezdilo

repas je asi jedina moznost ale u nekoho kdo tomu rozumi - origo servisy vetsinou jen "zavadu " oddali

Odesláno

Měl bych ještě jeden dotaz. U pravého předního kola furt něco tluče. Stabilizační tyčka a rameno fungl nové, horní uložení tlumiče stare cca rok, čep řízení starý cca 3 roky. Když s kolem zahejbu do strany, tak vuli nemá.  Vyměnou stabilizační tyčky jsem se zbavil klepaní, ale objevili se ted velke rany. Býva to, když je na silnici taková nerovnost, že se auto přes ní jakoby zhoupne, nebo když je hlubší díra. Muže to být tlumičem? Jsou tam ty sračky starline a jsou tam už asi pekně dlouho. Nenapadá mě nic, co by to mohlo ještě dělat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...