Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o jakýkoli kontakt na možnost koupit nový bílý kolíček do páčky blinkru. Chci jej zkreslit do modelu 3D a potom tisknout na 3D tiskárně z kvalitního plastu.

Psal jsem do fóra, kde se to řeší, psal jsem pár lidem a nikdo nikde nereaguje ! :( 

Díky Z.

Odesláno (upraveno)

To není jenom tak.

Chceš jich vyrobit mnoho? Kdo je bude montovat? Budeš si tady platit komerční inzerci? Bohužel, jinak to nejde, pro dávání zadarmo anebo obchodování bez zisku (dobročinnost) tady není kolonka. Jakmile budeš brát peníze, měl bys platit komerční inzerci. Taky bys pak měl mít své řešení ověřeno a poskytovat záruku.

Anebo chceš jen jeden pro sebe? Si nechej někde udělat repas - opravu. Protože každý, kdo se tím nyní zabývá, v tobě vidí potenciální konkurenci a má nyní zajištěn svůj způsob, jak to opravuje. Takže nemá důvod ti pomáhat.

Píšu to takto proto, že jít do takové akce je jednoduché jen zdánlivě. Nepíšu proto, že bys pro mne tvořil konkurenci, i když v mém inzerátu je toto také obsaženo.

Jistě víš, že instalace kolíku vyžaduje rozborku airbag, volant, COM. A související rizika, při amatérském zásahu, např. střelený airbag, nehoda, následky.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Dají se koupit na ebay...já bych mel někde mít,ale ne úplně novej,zanovni...

Oldo zas taková prace to není měnit podle návodu zde to zvládne trochu zručný člověk...i já to zvládl,když dodrzis postup není čeho se bát...

Odesláno (upraveno)

Jj, čeho se bát, když to měníš pro sebe. Jen je potřeba si ujasnit, zda si to v tomto případě (Pinokio) bude měnit každý sám, anebo Pinokio bude měnit i pro cizí lidi. Já netvrdím, že výměnu nezvládne po stránce zručnosti. Já upozorňuju, že akce má širší souvislosti, pokud jich bude vyrábět mnoho a distribuovat.

Případně co se týká volby trvanlivého materiálu. Což origo výrobce neodhadl.

Odesláno

Ahoj kluci,

díky za otevřenost a fakta na rovinu. Popravdě toto jsem vůbec nezamýšlel ! Záměr byl takový, že to vyzkouším na svém autě (jak se bude chovat ten materiál z hlediska opotřebení atd...) a vytisknu si jich pár, které poskytnu zdarma někomu takovému, jako jsem já - kdo to bude třeba tady shánět. Žádný podnikatelský záměr nemám - ač mi to není cizí - ale přesně, jak píše Olda bylo by nutné poskytovat záruku atd....

Tiskárnu mám v práci a takový kolíček, to nestojí ani z zmínku

Uvítal bych tedy buď link na ten ebay (nebo pod čím to mám hledat... :) ) a nebo poprosím CHarlieho o poslání na dobírku toho zánovního s informací cca o kolik mm je špička už ojetá.

- - - Jo a rozhodně bych to nikomu neměnil - - pro sebe to rozhodně zvládnu, ale je tam toho tolik, co se dá druhýmu zvorat, že bych to nedělal.

Díky Z.

před 9 hodinami, P607Olda napsal:

Odesláno

Viz můj inzerát, možná je to nejjednodušší. Zavolej si tam o cenu. Do rozebírání COM se ani já nepouštím, právě že jsem jich několik z vrakáče rozebral, ale zodpovědnost za složení rád přenechám odborníkům.

Odesláno

tak jsem tam volal (do Zábřeha) a dověděl se překvapivé informace, které mě moc nepotěšily !!! Opravu dělají - v případě této mechanické poruchy (padání páčky)- tak, že jen seřídí páčku s použitím původního kolíčku (asi nová pružinka). Což nechápu !!!  Nové kolíčky tam nedávají, protože je nemají. Tak takovou opravu mi už dělal jinej servisák a drželo to cca 1,5 roku. Já chci vyměnit kolíček !!!

Takže jsem zase na nulovém bodě :(   Potřebuji klidně i starej oježděnej kolíček ! -  Nemůžu si ho vytáhnout ze svýho auta, to bych do vyrobení novýho nejezdil !!!

Odesláno (upraveno)

Vrakáč Křelov, Bystročice. Dost možná tam pasuje kolíček z páčky stěračů, ty nejsou vzácné, nevím. Na vrakáči dej pozor, abyste se bavili o výrobku č.2 podle mých fotek. Ty dva výrobky (1 a 2 dle mých fotek) jsou různé a nekompatibilní, tak aby ti neprodali nesprávný kolíček.

Mně to teď v Zábřehu opravili, jsem spokojen.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...